'Baraj' oyuncusu destek istedi

Baraj dizisinin başrol oyuncularından İman Casablanca, çocuklar için harekete geçti. İman Casablanca, sosyal medya hesabından çocuklar için bir çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
'Baraj' oyuncusu destek istedi

Baraj dizisinin başrol oyuncularından İman Casablanca, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de adından söz ettiriyor. Hastanede yatan çocukların yüzlerini güldürmek için çalışan Theodora Sevgi Doktorları ile iş birliği yapan oyuncu, çocukların kahkaha arkadaşı oldu.

Her fırsatta sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiğini belirten oyuncu İman Casablanca, çocuklar için harekete geçti.

Hastanelerde uzun süre tedavi gören çocukları güldürmek, onları sıkıcı hastane ortamından koparıp renkli bir hayal dünyasına doğru yolculuğa çıkarmak için 23 yıldır çalışan Theodora Sevgi Doktorları ile iş birliği yapan oyuncu, çocukların kahkaha arkadaşı oldu.

Haber Muhabiri İbrahim Konar ile sosyal medyada canlı yayın yapan İman Casablanca, herkesi sosyal konulara duyarlılığa ve sivil toplum kuruluşlarına desteğe davet etti.

Yayında kendisini izleyen Faslı sevenlerine de Arapça seslenen oyuncu, çocuklar için hem yurt içinden hem de yurt dışından destek topladı.

DOĞUM GÜNÜNDE ÇOCUKLARA DESTEK OLUNMASINI İSTEDİ!

İman Casablanca, yaklaşan doğum günü nedeniyle kendisine hediye göndermek isteyen tüm sevenlerine, Theodora Sevgi Doktorları’na bağış yapmaları için çağrıda bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin