Baraj oyuncusu çok zorluk çekmiş: Çok ağladım

Baraj dizisinde canlandırdığı Zahra karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Faslı oyuncu İman Casablanca, hayallerine ulaşmak için kelimelerle anlatamayacağı kadar zorluk çektiğini ve çok ağladığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Baraj oyuncusu çok zorluk çekmiş: Çok ağladım

Fox TV'de yayınlanan Baraj dizisinin Zahra’sı İman Casablanca hayat hikayesiyle de dikkat çekiyor..

Faslı oyuncu, Breaking News’e verdiği röportajda zorluklarla dolu bir hayat yolculuğu olduğunu anlattı.

‘BEN YAPTIYSAM, SİZ DE YAPARSINIZ’

Ailesinin tepkisine rağmen oyunculuk yapmak için tek başına Türkiye’ye gelen Casablanca ‘Ben hep çok güçlü oldum. Daha önce de dediğim gibi; kapalı bir toplumda yaşayınca başka bir çaren olmuyor kadın olarak. Felsefeyi çok severdim babamdan dolayı ve çok okurdum. Onun için de hep savaştım olumsuz düşünceyle. Hep zoru ve kendi ayaklarımın üzerinde durmayı seçtim. ‘Arap bir kadın olarak ben bunu başarırsam başka kızlara da güç veririm’ dedim. Tabii ki çok zorluk çektim; kelimelerle tarif etmem mümkün değil. Çok ağladım; ama bu da yolculuğun bir başka güzel tarafı , herşey kolay olursa başarının kıymetini bilemeyiz ve tadını da çıkaramayız.’

Baraj oyuncusu çok zorluk çekmiş: Çok ağladım

Dizide canlandırdığı Afgan Zahra karakterini de kadınların yaşadığı zorlukları yansıttığı için çok sevdiğini belirten İman Casablanca ‘Zahra; Afgan ve çok baskı altında kalmış. Orada kadınların yaşadıkları malum. Kadınların yaşadığı zorulukları, haksızlıkları yansıtmak için seçtim oyunculuğu.Hep bir mesaj vermek istedim yaptığım işlerle ve en önemli şey benim için hep kadınların haklarıydı , çünkü ben de çok baskı altında kaldım’ dedi.

Baraj oyuncusu çok zorluk çekmiş: Çok ağladım - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin