Banu Ergin PR Ajansı, Sincan Belediyesi ile anlaştı!

Farklı sektörlerden birçok markaya 360 derece entegre pazarlama iletişim hizmeti sunan Banu Ergin PR, Ankara Sincan Belediyesi’nin iletişim danışmanlığını üstlendi.

Google Haberlere Abone ol
Banu Ergin PR Ajansı, Sincan Belediyesi ile anlaştı!

İletişim sektöründe yaklaşık 20 yılı geride bırakan Banu Ergin PR, marka porföyünü genişletiyor. 360 derece entegre pazarlama iletişim hizmeti sunan ajans, Ankara Sincan Belediyesi’nin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini yönetecek. Ajans, sağlıktan, turizme, gayrimenkul’den yeme- içme  sektörüne  kadar çok farklı sektörlere sunduğu başarılı hizmetlerle tanınıyor.

Banu Ergin PR Hakkında

2003 yılında kurulan Banu Ergin PR, gayrimenkulden sanayiye, eğitimden sağlığa, turizmden perakendeye kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren firmalara halkla ilişkiler hizmeti vermektedir.

İletişim sektöründe geçirdiği 20 yılı geride bırakan Banu Ergin’in sahibi olduğu ajans, uzman kadrosu ve danışman ekibiyle hizmet verdiği marklara 360 derece iletişim yöntemi sunmaktadır.

Bugüne kadar Türkiye’nin önde gelen sayısız markasına medya iletişimi konusunda hizmet veren Banu Ergin PR, değişen dünya düzenini yakından takip ederek yeniliklere uyum sağlamaktadır.

İşbirliği yaptığı markalara medya iletişimi, lider iletişimi, kurumsal iletişim, kriz iletişimi, dijital iletişimi, sponsorluk ve event iletişimi, pazarlama iletişimi, sponsorluk yönetimi, konu ve gündem yönetimi, influencer marketing, kurumsal sosyal sorumluluk yönetimi ve kamu ilişkileri gibi alanlarda hizmet veren Banu Ergin PR, parter ajansları ile reklam ve medya satın alma süreçlerini de büyük bir titizlikle yönetmektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin