Banksy yeni eserini paylaştı

Gerçek kimliği bilinmeyen dünyaca ünlü sanatçı Banksy, yeni bir eserini Instagram hesabından paylaştı. Banksy'nin "Aachoo!!" isimli eserinde hapşıran ve takma dişleri dışarı saçılan bir kadın resmedildi.

Google Haberlere Abone ol
Banksy yeni eserini paylaştı

The Guardian'da yer alan habere göre; Gerçek kimliği bilinmeyen ama eserleriyle dünyaca üne kavuşan grafiti sanatçısı Banksy, İngiltere’nin Bristol kentinde bir evin duvarına çizdiği yeni grafitisini Instagram hesabından paylaştı.

Sanatçının Aachoo adını verdiği ve Koronavirüs'e göndermede bulunan Totterdown'da Vale Caddesi'ndeki yarı müstakil bir evin duvarındaki grafiti, başörtülü bir kadını hapşırırken ve takma dişlerini havada uçarken tasvir ediyor. Hapşırma, kadının bastonunu ve çantasını düşürmesine neden oluyor.

Banksy'nin pandemi konulu beğenilen bir çalışması ise mayıs ayında Southampton Üniversite Hastanesi'nin bir koridoruna Çığır Açan adını verdiği çizim olmuştu. Resimde bir çocuk, Batman ve Spider-Man oyuncaklarını çöpe atmış, süper kahraman görünümlü hemşire oyuncağıyla oynarken görülüyor.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Banksy (@banksy)'in paylaştığı bir gönderi

Etiketler Banksy
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin