'Bana Normal Aktiviteler' filmi basına tanıtıldı!

Yarın vizyona girecek olan 'Bana Normal Aktiviteler' filminin basın gösterimi gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
'Bana Normal Aktiviteler' filmi basına tanıtıldı!

Yönetmenliğini Özgür Bakar'ın üstlendiği, senaryosunu ise yine Özgür Bakar'ın Alper Kıvılcım'la birlikte yazdığı korku komedi türündeki "Bana Normal Aktiviteler" filminin basın gösterimi 1 Eylül Perşembe (bugün) günü gerçekleşti.



'Bana Normal Aktiviteler' filmi basına tanıtıldı!



Kanyon AVM Cinemaximum’da gerçekleştirilen gösterime çok sayıda davetlinin yanı sıra, filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosu da katıldı.



'Bana Normal Aktiviteler' filmi basına tanıtıldı! - Resim : 2



2 Eylül Cuma (yarın) günü vizyona girecek olan filmin ilk gösterimine basın mensupları ve eleştirmenlerin ilgisi yoğun olurken, filmi izleyenler kahkahalara boğuldu.



'Bana Normal Aktiviteler' filmi basına tanıtıldı! - Resim : 3



Filmin oyuncu kadrosunda ise Ufuk Şen, Süleymen Kadim Kabaali, Bengi İdil Uras, Duygu Paracıklıoğlu, Steve Megashi, Sanem İşler Şen, Tuğba Yüksel, Orçun Ucal, Kahraman Sivri, Adnan Sur, Alican Çokoğur ve Kısmet Ekim Tekinbaş gibi isimler alıyor.



'Bana Normal Aktiviteler' filmi basına tanıtıldı! - Resim : 4



Görsel efektlerini Digiflame'in üstlendiği "Bana Normal Aktiviteler" filminde ünlü şarkıcı Halil Sezai Paracıklıoğlu ve tanınmış oyuncu Özge Sezince Varley de konuk oyuncu olarak yer aldı.



Filmin konusu:



Talip ve Yaşar sürekli olarak abileri Muhteşem’den aldığı paraları gereksiz işlerde batırmaktadırlar. Çalıştığı film setinden kovulan kostümcü Çiğdem, Yaşar’a kendini yönetmen olarak tanıtır ve iki arkadaşı korku filmi piyasasında çok para olduğuna ikna eder. Son kez Muhteşem abilerinden aldıkları para ile korku filmi işine girerler. Fakat çekim yaptıkları mekanda onları bekleyen paranormal olaylar vardır. Korku filmi çekip zengin olma hayaliyle girdikleri film serüveni ikili için kabusa dönüşürken çok komik durumlara düşerler.



 



 



 



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin