Bambi'den Hülya Avşar ve Serdar Ortaçlı yeni reklam kampanyası

Bambi Yatak, ayarlanabilir yumuşaklık-sertlik moduna sahip yeni yatağı Multisleep’in yeni reklam kampanyası için Hülya Avşar ve Serdar Ortaç ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bambi'den Hülya Avşar ve Serdar Ortaçlı yeni reklam kampanyası

Comfort Balance Teknolojisi ile tasarlanan Multisleep, kişisel yatak tercihini tek bir yatakta bulmanıza olanak tanıyor. Multisleep, yatağınızın yumuşaklık-sertlik derecesini dilediğiniz zaman, dilediğiniz kadar ayarlama ve değiştirme imkânı ile dünyada ilk ve tek olma özelliği taşıyor.

Genç bir çiftin gece uykusunda yaşadığı sorunları ele alarak başlayan reklam filminde Avşar,  3 farklı karakterde izleyici karşısına çıkıyor. Unutulmayan şarkısı Dansöz’ün sözlerini Bambi Yatak için yeniden yorumlayan Serdar Ortaç’ında yer aldığı reklam kampanyasında Avşar, Bambi’nin ayarlanabilir yumuşaklık-sertlik moduna sahip yeni yatağı Multisleep ile gönüllerin de yataklarında bir olduğuna vurgu yapıyor.

Yenilikçi ürünleri geliştirmeye devam eden Bambi Yatak, Multisleep ismini verdiği yeni ürünüyle yatak sektöründe insan sağlığı için yapılmış en büyük inovasyona imza atıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin