Balbay ve Kılıçdaroğlu böyle kucaklaştı!

Mustafa Balbay ve eşi Gülşah Balbay, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Balbay ve Kılıçdaroğlu böyle kucaklaştı!

Dün Sincan Cezaevi'nden tahliye olan Mustafa Balbay ve eşi Gülşah Balbay, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret etti.



Kılıçdaroğlu'yla sohbet eden CHP İzmir Milletvekili ve gazeteci Balbay, CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğinden dolayı teşekkür etti. Balbay, "Beni CHP saflarına katttığınız için çok güçlü hissettim. Genel Başkanım ben şu anda hazırım. Önümüzdeki süreçte de ne düşerse önümüzde yerel seçimler var. Ben çok çalışacağım. Görev vereceğiniz yerlerde belediye başkan adayının yardımcısı ben olacağım. Hep beraber çalışacağız. Sizin enerjinize yetişir miyim bilmiyorum" demesi üzerine Kılıçdaroğlu, "İçeride büyük bir enerji biriktirdiniz, onu göreceğiz" diye espri yaptı.



Görüşme sırasında açıklama yapan Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Balbay'ın özgürlüğüne kavuşması bizim için büyük bir mutluluk. Ama bu mutluluk buruk bir mutluluk. Balbay özgürlüğüne kavuştu ama hala tutuklu milletvekilleri var, gazeteciler, avukatlar, belediye başkanları,askerler var. Baktığınız zaman çok sayıda aydının hapishanelerde çürüdüğünü görüyoruz. Daha vahimi hapishanelerde ölüme yatırılanlar var, tedavi edilmeyenler var. Türkiye bunları aşmak zorundadır, dünyaya rezil oluyoruz, demokrasimiz yara alıyor. Umuyorum Balbay bir başlangıç olur ve Türkiye bu kirliliklerinden tümüyle arınmış olur."



Bir bölümü basına açık gerçekleşen görüşme, daha sonra basına kapalı devam etti. DHA



İkilinin buluşma anı kameraya böyle yansıdı:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin