Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na büyük şok. İmamoğlu'nun suratı düştü, salonu terk etti

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, İSKİ Bakırköy Yatırımları Tanıtım Programı'nda yaptığı konuşmada, CHP'deki değişim tartışmalarında tarafını Kılıçdaroğlu'ndan yana koydu. Konuşma sırasında orada bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun suratı düştü ve salonu terk etti.

Google Haberlere Abone ol
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na büyük şok. İmamoğlu'nun suratı düştü, salonu terk etti

CHP'deki değişim tartışmaları alevlenerek devam ediyor. Parti meclisi üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları da taraflarını belli etmeye başladı.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, İSKİ Bakırköy Yatırımları Tanıtım Programı'nda yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

Kerimoğlu'nun konuşmasının sonunda ses tonunu yükselterek, "Bir kez daha altını çizerek ve kalınca vurgulamak istiyorum, Cumhurhuriyet Halk Partili olmaktan, CHP'ye hizmet etmekten CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu'na bağlılıktan, CHP'nin ilke, prensip ve değerlerinden asla mı asla vazgeçmedik." ifadelerini kullandı.

Kerimoğlu bu sözleri sarf ederken Kılıçdaroğlu'na karşı 'değişim' talebinde bulunan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da oradaydı. Konuşma esnasında İmamoğlu'nun moralinin bozulduğu görüldü. İmamoğlu konuşma sonrasında salonu terk etti. İmamoğlu çıkışta gazetecilerin sorularını da yanıtlamadı.

İşte Kerimoğlu'nun yaptığı o konuşma:

 

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin