Bakanlık toplantı düzenledi, kapılar hangi gazetelerin muhabirlerine kapandı?

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na önceki ay müsteşar olarak atanan Haluk Dursun’un tanışma toplantısına hangi gazetelerin muhabirleri alınmadı?

Google Haberlere Abone ol
Bakanlık toplantı düzenledi, kapılar hangi gazetelerin muhabirlerine kapandı?

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na önceki ay müsteşar olarak atanan Haluk Dursun’un tanışma toplantısında Zaman, Cumhuriyet ve Bugün gazetelerine ambargo uygulandı. Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen tanışma toplantısına davet edilmeyen söz konusu gazetelerin muhabirleri, toplantıyı haber aldıktan sonra, toplantıya dâhil olmak üzere genel müdürlüğe gitti. Ancak burada davetli olmadıkları gerekçesi ile içeri alınmadı.



Cumhuriyet gazetesi muhabiri geri çevrildi



Konu ile ilgili konuşan Cumhuriyet Gazetesi’nin deneyimli kültür-sanat muhabiri Selda Güneysu, toplantıyı davet alan bir gazeteci arkadaşından haber aldığını, ‘bu işte yanlışlık vardır, unutmuşlardır’ diyerek toplantı yerine gittiğini söyledi. Ancak toplantı salonuna girmek istediğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı memurları tarafından ‘davetli değilsin’ denilerek salona alınmadığını belirtti. Haberi devamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin