Bakanlık, 'Güler misin ağlar mısın' başlıklı haberi 'gülünç' buldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, bugün bir gazetede yayınlanan 'güler misin ağlar mısın' başlıklı haberle ilgili bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Bakanlık, 'Güler misin ağlar mısın' başlıklı haberi 'gülünç' buldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca, Bakan Feridun Bilgin'in, 'Güler misin ağlar mısın?' başlıklı habere konu olan isimde bir danışmanı olmadığı, yalan haberi yapan ve yayınlayanlar hakkında her türlü hukuki yola başvurulacağı belirtildi.



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, bugün bir gazetede yer alan, Bakan Bilgin'in adının geçtiği 'Güler misin ağlar mısın?' başlıklı haberin baştan sona yalan ifadeler içerdiği bildirildi.



Bakan Bilgin'in habere konu olan isimde bir danışmanının olmadığına dikkat çekilen açıklamada, "Kendileri Bakan olduğu dönemde böyle bir atama da yapmamışlardır. Haberde kullanılan fotoğraf bir sene önce çekilmiş bir anı fotoğrafından ibarettir. Bu haberi yapan kişi kulaktan dolma bilgilerle, söylentilerden yola çıkarak bir 'yalan habere imza atmış' ve 'gülünç' duruma düşmüştür" ifadesi kullanıldı.



Açıklamada, yalan haberi yapan ve yayınlayanlar hakkında her türlü hukuki yola başvurulacağı kaydedildi. (AA)



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin