Bakan Yerlikaya duyurdu. Tekel bayisinde dehşet saçan kişilerin tamamı yakalandı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana gelen, 2 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıya ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklama yaptı. Yerlikaya "Olayla ilgili şüphelilerin tamamı gözaltında." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Yerlikaya duyurdu. Tekel bayisinde dehşet saçan kişilerin tamamı yakalandı

Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki saldırıya ilişkin yapılan çalışmalarda bir kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. 

İÇİŞLERİ BAKANI DUYURMUŞTU 

Konu ile ilgili  sabah saatlerinde sosyal medyadan açıklama yapan İçişleri Bakanı Yerlikaya, şüphelilerden Servet Özer'in de yakalanarak gözaltına alındığını duyurmuştu. 

Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisine yapılan silahlı saldırı ile ilgili olarak yakalanan ve adliyeye sevk edilen Murat Özer hakkında ek gözaltı kararı verilerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderilmişti. Polis, A.Ö., T.Ö. ve S.Ö.'nün yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, bu kişilerden Servet Özer de yakalandı.

YERLİKAYA: TAMAMI YAKALANDI

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yeni bir açıklama daha yaparak saldırıya karışan toplam 4 kişinin yakalandığını duyurdu:

Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesinde meydana gelen olayın şüphelilerinden (T.Ö.) ve (A.Ö.) de yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.’den sonra T.Ö. ve A.Ö de yakalandı.

Olayla ilgili şüphelilerin tamamı gözaltında. Bu konu ile ilgili sosyal medya paylaşımda bulunan 35.368 hesap arasından 9.220 hesabın bilgisayarlar tarafından yönetilen bot hesap, 5136 hesabın FETÖ bağlantılı hesap ve 2898’nin ise PKK bağlantılı hesap olduğunu tespit ettik.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin