Bakan Pakdemirli'den iddialı seçim çıkışı: Gemiyi terk etme şansımız yok

Erken seçim tartışmalarına Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli katıldı. Pakdemirli, "6'ınız da, 66'nız da topunuz da bir araya gelseniz, sizi sandığa gömeceğiz" dedi. Pakdemirli, "Deniz dalgalı diye biz ve teşkilatımızın tekneyi, gemiyi terk etme şansı yok. Biz gideceğiz anlatacağız. 2023 seçimleri hakikaten Türkiye için en önemli seçimdir." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Pakdemirli'den iddialı seçim çıkışı: Gemiyi terk etme şansımız yok

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Denizli'de yaptığı değerlendirme ile erken seçim tartışmalarına katıldı.

Pakdemirli seçimler için şu ifadeleri kullandı:

Deniz dalgalı diye biz ve teşkilatımızın tekneyi, gemiyi terk etme şansı yok. Biz gideceğiz anlatacağız. 2023 seçimleri hakikaten Türkiye için en önemli seçimdir. O yüzden bundan sonra vatandaşımız, Türkiye bölgesinde daha istikrarlı ve bölgesinde yükselen bir ülke olup bölgesel bir güç haline mi gelecek, yoksa aynı eski Türkiye’deki gibi diğer ülkelerin istediği gibi cirit attığı, istediği şekilde ülkeyi parmağıyla oynattığı ülke olma yoluna mı gidecek? Hakikaten bir yol ayrımına girdik. Bizim ve teşkilatlarımızın sıkı duruyor olması lazım. Bizim vatandaşımız gerçekten çok dirayetli ve ferasetli. Doğru anlatılsa gerçekten Cumhur İttifakı'nın etrafında ben eminim tüm Türkiye’yi toplamak mümkün.

Bunlara '5 benzemez' diyorduk, şimdi 6 benzemez oldular. Bir araya geldiler. Ben size şunu söylüyorum. 6'ınız da, 66'nız da topunuz da bir araya gelseniz, sizi sandığa gömeceğiz. Bunların Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmekten başka işleri yok. Tek projeleri ‘Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı indireceğiz, ondan sonra parlamenter sisteme geçeceğiz.’ Artık Türkiye bir yola girdi ve parlamenter sistem geride kaldı. En büyük projeymiş gibi bunu anlatmanın alemi yok. Millette de karşılığı yok. 5 çayında buluşup dedikodu yapıyorsunuz. Bu ferasetli millet sizi de tarihe gömmesini mutlaka bilecektir.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin