Bakan Nebati konut sektörüyle görüştü! Görüşme sonrası açıklama yapıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadele Birlikten Berekete" Programı kapsamında Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde konut sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklama yapan Nebati, "İşinsalarımızla piyasadaki fiyatları mercek altına aldık. Kendiilerine stokçuluğa asla izin vermeyeceğimizi ilettik." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Nebati konut sektörüyle görüştü! Görüşme sonrası açıklama yapıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadele Birlikten Berekete" Programı kapsamında konut sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Görüşme sonrası Bakan Nebati önemli mesajlar verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut sektörüne yönelik açıklanan destek paketi dahil olmak üzere piyasadaki fiyatları mercek altına alarak birçok sektöre ilişkin denetimlerin kesintisiz sürdüğünü söyledi.

Bakan Nebati, "Fiyat değişimlerini yakından takip ederek detaylı bir şekilde denetliyoruz." dedi.

Bakan Nebati, açıklamasında şunları söyledi: "Birlikten Berekete temasıyla konut sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarımız ile bir araya geldik. Hepimizin ortak meselesi olan enflasyonla mücadelede vatandaşlarımızı rahatlatacak adımların atılması hususunda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik.

Bakan Nebati konut sektörüyle görüştü! Görüşme sonrası açıklama yapıldı

"KESİNLİKLE MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ"

Çözüm alternatifleri üreterek yenilikçi uygulamalar geliştiren, iyi niyetli ve cesur girişimlerde bulunan kurumlarımızı sonuna kadar destekleyeceğimizin altını çizerek stokçuluğa ve fırsatçılığa kesinlikle müsamaha göstermeyeceğimizi ifade ettik.

Bu kapsamda, konut sektörüne yönelik açıkladığımız destek paketi dahil olmak üzere piyasadaki fiyatları mercek altına alarak birçok sektöre ilişkin denetimlerimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyor, fiyat değişimlerini yakından takip ederek detaylı bir şekilde denetliyoruz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin