Bakan Nebati Karadeniz gazı için tarih verdi: 20 Nisan'da vanayı çevireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı, seçim bölgesi Mersin'de yaptığı konuşmada Karadeniz gazı için tarih verdi. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da açıkladığı 20 Nisan'ı hatırlatan Nebati, "Doğal gazımızı da çıkaracağız ve 20 Nisan'da vanayı çevireceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Nebati Karadeniz gazı için tarih verdi: 20 Nisan'da vanayı çevireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı, AK Parti Mersin 1'inci sıra milletvekili adayı Nureddin Nebati, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'la seçim bölgesi Mersin'e geldi. Partililerle tarafından ilgiyle karşılanan Bakan Nebati, "Şimdi otomobilimizle geliyoruz, gemilerimizle yüzüyoruz, uçaklarımızla semalardayız. Vapurlarımızla, gemilerimizle, savaş gemilerimizle denizlerde, sondaj kuyularımızla Akdeniz'de, Karadeniz'deyiz. Doğal gazımızı da çıkaracağız ve 20 Nisan'da vanayı çevireceğiz" dedi.

Bakan Nebati, parti önünde hazırlanan otobüsün üzerine çıkarak vatandaşlara seslendi. Çocukluğunda aile dostlarını, akrabalarını ziyaret ettiği Mersin'e, Hazine ve Maliye Bakanı ve milletvekili adayı olarak geldiğini söyleyen Bakan Nebati, 14 Mayıs akşamına kadar çalışacaklarını ve koşturacaklarını dile getirdi.

'20 NİSAN'DA VANAYI ÇEVİRECEĞİZ'

Nebati, Adana'dan Mersin'e yapılan çalışmaların sembollerinden TOGG ile geldiklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Sayın Cumhurbaşkanı'mız başta olmak üzere yurt dışındaki kardeşimiz, değerli Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in de kullanarak Türkiye'nin yıldızını selamlayan o güzel duruştan sonra işte 'yapamazsınız, edemezsiniz' dedikleri TOGG ile buraya geldik. Bizim aracımızla geldik. Bunlar biliyorsunuz sürekli yapamazlar, edemezler diyen affedersiniz ezikler. Ülkenin potansiyeline, gücüne, dinamiklerine hiçbir zaman inanmayan birtakım bilmezler. Bunlar vaktinde 'uçak, köprü' yapamazsınız', 'şehir hastaneleri ne işe yarayacak', 'bu otobanlardan kimler geçecek' dediler, devrim araçlarını engellediler. Bunlar vaktinde havaalanları yapılırken 'bunlara ihtiyaç yok' diyenler. Bunlar, Türkiye'de ne zaman bir taş üzerine taş konduğunda asla inanmayan bir güruh. Şimdi otomobilimizle geliyoruz, gemilerimizle yüzüyoruz, uçaklarımızla semalardayız. Vapurlarımızla, gemilerimizle, savaş gemilerimizle denizlerde, sondaj kuyularımızla Akdeniz'de, Karadeniz'deyiz. Doğal gazımızı da çıkaracağız ve inşallah 20 Nisan'da vanayı çevireceğiz."

'13'TE 13 YAPACAĞIZ'

Nebati, Mersin'i layık olduğunun daha ötesine taşıyacak adımları birlikte atacaklarını ifade ederek, "Durmak yok yola devam diyerek Allah'ın izniyle 13'te 13 yaparak gideceğiz. Bizde hedefler küçük olmaz. Biz pazardayız, sokaktayız, dünyanın her ülkesinde varız, merak etmeyin. Biz ordumuzla, gücümüzle varız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin