Bakan Kurum'la deprem bölgesine yardıma giden vatandaş arasında duygusal diyalog: Çok kanıma dokundu!

Deprem bölgesinde AK Parti'ye yüksek oy oranları çıkmasının ardından özellikle sosyal medyada depremzedelere yönelik kullanılan ağır ithamlara isyan eden bir vatandaş Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'la görüştü. Deprem bölgesine yardıma gittiğini anlatan vatandaş, "Çok kanıma dokundu" diyerek Murat Kurum'a "Allah aşkına bunlara yedirmeyin!" dedi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Kurum ise "Hiç üzülme biz varız" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kurum'la deprem bölgesine yardıma giden vatandaş arasında duygusal diyalog: Çok kanıma dokundu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesine yardıma giden bir vatandaşla arasında geçen diyaloğu sosyal medya hesabından paylaştı.

Duygusal konuşmada AK Parti'nin oyunun yüksek çıktığı için depremzedelere hakaret edildiğini belirten vatandaş, Bakan Kurum'a "Orada Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin arabası vardı, gönüllü olarak bir şişe su içmiştim. Onun da parasını Kılıçdaroğlu'nun hesabına gönderdim 2,5 lira olarak. Allah aşkına bunlara yedirmeyin! Ben üç tane çocuğu bırakıp gittim. Çok kanıma dokundu."

ONLARIN VADETTİKLERİ HAYALLERE İHTİYACIMIZ YOK
Bakan Kurum ise vatandaşın bu sözlerine karşılık şöyle yanıt verdi:

"Yedirmeyiz. Sen merak etme. Biz depremzede kardeşlerimizi onların insafına hiçbir zaman terk etmedik, hiçbir zaman etmeyeceğiz. Biz onlara ne söz verdiysek, tutmaya da devam edeceğiz. Ne gerekiyorsa yaptık yapacağız. Onların oraya yapacakları da, vadettikleri hayallere de ihtiyacımız yok. Depremzede kardeşlerimizin de ihtiyacı yok. Biz Sayın Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik, o sözü de Allah'ın izniyle tutacağız."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin