Bakan Kurum'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt. Siz isteseniz de istemeseniz de yapacağız! İşiniz zor!

TOKİ'nin sosyal konut projesiyle ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hazine garantisi isteyerek iptal olan ihaleleri hatırlatmıştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan Kılıçdaroğlu'nun TOKİ söylemlerine yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kurum'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt. Siz isteseniz de istemeseniz de yapacağız! İşiniz zor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunmuş, projeye hazine garantisi verilmesini istemişti. Kılıçdaroğlu, "Halkımızın böyle bir projeye ihtiyacı var, siyasiler olarak, bu ihtiyacı karşılamaya mecburuz. Tekrar ediyorum, hazine garantisi ver. Destekleyeceğiz. Bir rezalet daha yaşansın istemiyoruz"  sözleriyle TOKİ'nin Ankara, İstanbul, Şanlıurfa, Bilecik, Bingöl ve daha birçok ilde iptal olan ihaleleri hatırlatmıştı. 

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,Twitter hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi.

“Ne Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projemizi açıktan destekleyebiliyorsunuz, ne topyekun reddediyorsunuz. Siz isteseniz de istemeseniz de; bu konutları yapacağız” dedi.

Bakan Kurum, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Kılıçdaroğlu, işiniz zor! Ne Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projemizi açıktan destekleyebiliyorsunuz, ne topyekûn reddediyorsunuz. Siz isteseniz de istemeseniz de; bu konutları yapacağız! İlk temelleri Allah’ın izniyle Ekim ayı itibariyle atıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu konutların anahtarlarını vatandaşlarımıza armağan edecek. Milletimize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin