Bakan Koca'dan Şener Şen ve Ezgi Mola sürprizi! 'Sağlığımız için kolları sıvayalım'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, ünlü oyuncular Şener Şen ve Ezgi Mola'nın aşı çağrısı yaptığı videoları paylaştı. Bakanlık, 'kolları sıvıyoruz' sloganıyla 8 kamu spotu hazırladı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Koca'dan Şener Şen ve Ezgi Mola sürprizi! 'Sağlığımız için kolları sıvayalım'

Usta sanatçı Şener Şen videoda, "Sinemalarda, konserlerde, tiyatrolarda yeniden buluşmamız için siz de mutlaka aşınızı yaptırın" ifadelerini kullandı. Aşı kampanyasına destek veren Ezgi Mola ise "Bu kadarı ancak filmlerde olur dediğimiz pek çok şey yaşadık. Filmin sonunu değiştirmek bizim elimizde" şeklinde konuştu.

Sağlık Bakanlığı COVID-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için televizyonlarda gösterilmek üzere "kolları sıvıyoruz" sloganıyla 8 kamu spotu hazırladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, usta oyuncu Şener Şen'in yer aldığı kamu spotunu yayımladı.

'Sağlığımız için kolları sıvayalım'

Bakan Koca'nın paylaştığı videoda aşı çağrısı yapan Şener Şen, şu ifadelere yer verdi:

"Sinemalarda, konserlerde, tiyatrolarda yeniden buluşmamız için ve normal hayatımıza geri dönmemiz için siz de mutlaka aşınızı yaptırın. Salgın hastalıkları kontrol altına alabilmenin en etkili yolu dün olduğu gibi bugün de aşıdır. Sağlığımız için kolları sıvayalım."

EZGİ MOLA DA AŞI KAMPANYASINDA

Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Safiye rolüyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Ezgi Mola da Sağlık Bakanlığı'nın aşı kampanyasına destek verdi.

Bakan Koca, Ezgi Mola'nın da videosunu paylaştı. Ünlü oyuncu Mola videoda "Bu kadarı ancak filmlerde olur dediğimiz pek çok şey yaşadık. Ancak filmin sonunu değiştirmek bizim elimizde. Aşımızı olalım, hayatımıza kaldığımız yerden sağlıkla devam edelim" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin