Bakan Güler'den Radikal muhabirini tehdit eden vali hakkında açıklama: Derhal inceleyeceğim

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Eskişehir Valisi'nin muhabir İsmail Saymaz'a gönderdiği hakaret içeren mektupla ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Güler'den Radikal muhabirini tehdit eden vali hakkında açıklama: Derhal inceleyeceğim

İçişleri Bakanı Muhammer Güler, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Ali İsmail Korkmaz davasının il dışında görülmesi yönünde görüş belirtmesini haberleştiren Radikal gazetesi muhabiri İsmail Saymaz’a gönderdiği “Bir daha aynı şekilde yorum yaparak bu konuyu işlersen sen adi ve şerefsizsin” ifadelerinin de yer aldığı e-posta’yı değerlendirdi. 



Güler, olayla ilgili derhal gerekli incelemeyi yaptıracağını belirtirken, bu tür bir üslubu tasvip edilemeyeceğini de söyledi. 



Derhal gerekli incelemeyi ve araştırmayı yaptıracağını vurgulayan Güler, “Burada eğer tehdit varsa, üslupta bir eksiklik varsa, valinin yapmaması gereken bir yaklaşım varsa, elbette bunu savunmayız, elbette ki gerekli ikazlarda bulunuruz. Ben görevlerin gerektirdiği üslubun ötesine geçen, amacını aşan ifadelerde bulunan kişi hangi görevde olursa olsun bunun yanında değilim. Bakın bunu açıkça söylüyorum. Bu zaten yapılmaması gereken bir konudur. Bakanlığımızın da görev anlayışına benim de sorumluluk anlayışımın çerçevesine uymayan bir şeydir. O nedenle de bunu inceleyeceğim, araştıracağım” diye konuştu.  Haberin devamını okumak için tıklayınız.



Eskişehir Valisi'nden Radikal muhabirine mektup: Oğlum İsmail yine rahat durmuyorsun! Haberini okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin