Bakan Elvan'dan Fox TV'nin patronuna tepki!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, dünyaca ünlü medya patronu Rupert Murdoch'ı, Charlie Hebdo saldırısıyla ilgili attığı tweet için eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Elvan'dan Fox TV'nin patronuna tepki!

AK Parti Isparta İl Başkanlığı'nın 5'inci olağan genel kurul toplantısında konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, gazetecilerin sorusu üzerine, Fransa'daki saldırıya yönelik dünyaca ünlü medya patronu ve Fox TV'nin patronu Rupert Murdoch tarafından atılan tweet hakkında konuştu.



Bu tweeti atan kişinin hastalıklı ruh haline sahip olduğunu belirten Bakan Elvan, "Basın müşavirimden yeni aldım. ‘Müslümanların çoğunluğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırılana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır’ şeklinde tweet atmış. Bunu atan kişinin hastalıklı bir ruh hali olmalı diye düşünüyorum. Fransa'daki saldırıları gerçekleştiren zihniyet ne kadar tehlikeliyse bu zihniyet de o kadar tehlikelidir. İslam dini barış ve kardeşlik dinidir. Bu kişi derhal tüm İslam dünyasından, Müslümanlardan özür dilemelidir" dedi. (DHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin