Bakan Dönmez, Kılıçdaroğlu'na, 'O gün evin elektriği varmış' dedi Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Keçiören’de elektriği kesik olduğu iddia edilen bir aileyi ziyaret etmesine ilişkin, "Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış" dedi. Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Dönmez'in sözlerine yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Dönmez, Kılıçdaroğlu'na, 'O gün evin elektriği varmış' dedi Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Keçiören’de elektriği kesik olduğu iddia edilen bir aileyi ziyaret etmesine ilişkin, "Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız" ifadelerini kullandı.

Bakan Dönmez sosyal medya hesabından söz konusu olaya ilişkin yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?”

KILIÇDAROĞLU'NDAN YANIT

CHP lideri Kılıçdaroğlu Twitter hesabından Bakan Dönmez'in sözlerine şu şekilde yanıt verdi:

Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi. Beşli çete milleti soymaya devam etsin diye her şeyi yaparsınız. Soydurmayacağım!

İşte o paylaşım:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin