Bakan Dönmez açıkladı: Konutlara verilecek bedava doğalgaz uygulaması başladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, konutlara bedava doğal gaz verilmesine ilişkin, "Uygulamaya da hemen başladık. İnşallah ilk faturalarınızda bunları da hissedeceksiniz." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Dönmez açıkladı: Konutlara verilecek bedava doğalgaz uygulaması başladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Eskişehir'de muhtarlarla bir araya geldi. Burada konuşan Dönmez konutlara bedava doğal gaz verilmesine ilişkin açıklama yaptı. 

BEDAVA DOĞALGAZ VEİLMEYE BAŞLANDI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, konutlara bedava doğal gaz verilmesine ilişkin, konuştu:

"Artık kendi yerli gazımız var. Televizyonlardan izlediniz, gazetelerden okudunuz. Karadeniz'de, Rabbim nasip etti, çok büyük bir keşif yaptık. 710 milyar metreküp... O miktar Türkiye'deki tüm konutların kullandığı gazı 35 yıl süreyle sağlayacak kapasiteye eşit demektir. Başlı başına büyük bir müjde, vatandaşımızın sevincine sebep oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız bununla da yetinmedi. Milletimiz hasretle bekledi. Biz hep 'Çıktığında hem devletimiz hem milletimiz kazanacak' dedik. 'Şimdi buna karşılık verme zamanı geldi' dedi. 'İlk ay faturalar bizden, bir yıl süreyle de mutfakta kullandığınız doğal gazı bedavaya vereceğiz' dedi. Uygulamaya da hemen başladık. İnşallah ilk faturalarınızda bunları da hissedeceksiniz. Ben şuna inanıyorum: Biz milletimize verdikçe Rabbim de bize veriyor. Bu müjdelerin arkası gelecek. Bizi izlemeye devam edin. Yeter ki siz arkamızda durun, duanızı eksik etmeyin." dedi.

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin