Bakan Akar ve komutanlar Suriye sınırında. TSK komuta kademesi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte sınır hattında incelemelerde bulunuyor

Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Hatay'a gitti. Akar ve beraberindeki heyet sınır birliklerini denetliyor.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Akar ve komutanlar Suriye sınırında. TSK komuta kademesi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte sınır hattında incelemelerde bulunuyor

 Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.

Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Hatay'a gitti.

Hatay Havalimanı'nda 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak ve öteki yetkililer tarafından karşılanan Akar, beraberindeki komutanlarla Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi Sektör Komutanlığına geçti.

Paris mesajı

Akar, daha sonra video konferans toplantısında faaliyetlere ve sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.

Akar, terör örgütü PKK yanlılarının Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirdiği olaylara ilişkin, "Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı. Herkes artık bu terör örgütünün gerçek yüzünü görmelidir." dedi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin