Bahçelievler'de korkunç kaza. İETT otobüsü aydınlatma direğini devirdi. Direk bir arabanın üzerine düştü: Yol trafiğe kapandı

İstanbul Bahçelievler’de direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT şoförü, demir bariyerlere aşıp aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği Ataköy Köprüsü üzerinde hareket halindeki otomobilin üzerine düştü. Direğin yola devrilmesiyle köprü iki yönlü olarak trafiğe kapanırken kazada İETT şoförü hafif yaralandı. Ekiplerin uzun uğraşlarından sonra ise kapanan yol trafiğe açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bahçelievler'de korkunç kaza. İETT otobüsü aydınlatma direğini devirdi. Direk bir arabanın üzerine düştü: Yol  trafiğe kapandı

Bahçelievler Ataköy köprüsü üzerinde hareket halinde olan Hakan Öztürk'ün sürdüğü İETT otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıktı. Demir bariyerleri aşan otobüs aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs dururken aydınlatma direği yola devrildi.

DİREK ARABANIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

İETT otobüsünün çarptığı aydınlatma direği, köprü üzerinde seyir halinde olan otomobilin üzerine devrildi. Yaşanan kazada İETT otobüsünün boş olması büyük bir faciadan dönülmesine neden olurken otomobildeki sürücü ise şans eseri yara almadan kurtuldu.

Kazada Otobüs şoförü Hakan Öztürk hafif şekilde yaralandı. İETT otobüsü ve otomobilde maddi hasar meydana gelirken Ataköy Köprüsü iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Trafik polis ekipleri tarafından bir süreliğine alternatif yollardan kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin uzun uğraşlar sonucu aydınlatma direğini yoldan kaldırmasıyla trafik normale döndü.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin