Bahçeli'den Cengiz Çandar ve Hasan Cemal sorusu

MHP Lideri Devlet Bahçeli Akil İnsanları hem eleştirdi hem de sordu; "Cengiz Çandar ve Hasan Cemal neden listede yok? Bunlar terfi mi almış, afaroz mu edilmiş?"

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli'den Cengiz Çandar ve Hasan Cemal sorusu

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Akil İnsanlar heyetindeki isimleri "PKK sözcüsü" olduklarını ileri sürdü ve Cengiz Çandar ile Hasan Cemal'in neden listede olmadığını sorarak "bu isimler afaroz mu edilmiş" dedi.



HASAN CEMAL VE CENGİZ ÇANDAR AFAROZ MI EDİLMİŞ?



12 kötü adamın en kıdemlileri neden yoktur? Hasan Cemal, Cengiz Çandar neden yoktur? Bunlar terfi mi almış, afaroz mu edilmiş Yoksa bölücü örgütte yönetime mi çıkmıştır.



Bunların kapısı da zihni de millete sonuna kadar kapalıdır. Çünkü Türk milletinin AKP'ye BDP'ye PKK'ya ve İmralı canisine sırtı dönüktür. Bizim sözlerimiz Erdoğan'ı kıvrandırmıştır. Hayret verici şekilde bizi edebe davet etmiştir.



Sayın Başbakan bilmelisin ki sen edep konusunda bize söz söyleyecek son kişi bile değilsin. Bizim edepsizlikten kapkara kesilmiş ve müzakereye gidecek isimden edep öğrenecek halimiz yoktur. Hamurumuz sağlamdır, sütümüz helaldir, yönümüz doğrudur.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin