Bahçeli 'Alo Fatih' dedi, Habertürk yayını kesti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında yaptığı konuşma sırasında Habertürk önce yayın girdi. Ancak!

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli 'Alo Fatih' dedi, Habertürk yayını kesti

Bahçeli sözü “Alo Fatih”e getirince Habertürk canlı yayını kesti. 10 dakika sonra MHP liderinin konuşmasını tekrar canlı yayınlamaya devam etti.



İşte Bahçeli’nin Habertürk'e gönderme yaptığı o sözleri:



FATİHLERİNE TELEFON YAĞDIRACAK



Başbakan Erdoğan bu sözlerimize  uzandığı ilk telefonla Fatihlerine telefon yağdıracaktır. Erdoğan’ın paralı askerleri, medyadaki soytarıları 24 Alo Fatih hattı biz konuşurken sürekli açıktır bizi dinlemektedir. Aslan parçası Fatihleri tetikte beklemişlerdir. Şimdi de biz Fatihçiklere sesleniyoruz. MHP fırtına gibi geliyor, tehlike gibi geliyor. Bu nedenle yayınımızı derhal kesin ve sahibinize durumu takla ata ata bildirin.



Başbakan Erdoğan’a bir teklifim var. Gel bu işi çözelim. Şahsımın ne zaman ne kadar süreyle nasıl konuşması gerektiğini bildirirsen sana bir güzellik yapmaktan çekinmeyiz. Sayın başbakan yeter ki sıkma canını. Bu kadar çırpınma, dert etme. Bize bir alo demen kafidir. Özel hayatın mahkeme kararı olmaksızın dinlenmesi kesinlikle maruz görülemez. 



Bugün gündeme sızan tapelerin mahkeme kararına uygun yapıldığı ortadadır. Bundan Başbakan’ın sızlanmasına gerek yoktur. Bizzat Başbakan ‘ın mahremiyetine karşı olsaydı biz de karşı çıkardık. Başbakan’a o çok sevdiği sözlerle seslenmek istiyorum. Başbakan o kayıtlar özel değil genel ahlaksızlığın daniskasıdır.Bizim sesimizi kısmak için çırpınmıştır. Şu an kesinlikle odasında başı ellerinin arasında terör estiriyordur. Kemal Sunal’ın filmindeki gibi Mazlum karakterinin kopyalarını yana döne arıyordur



Nereye gitse gözü bizdedir. Fas’tan bile “ALO Fatih” hattını aramıştır. Medyanın göçeceğine dönen şahıs ise yayınımızı kesmiştir.



Özgür, tarafsız olması gereken medya Başbakan’ın takibi altına alınmış, bastırılmıştır. Karşı gelenler işten çıkarılmıştır. Başbakan manşetlerde neyin verilip verilmeyeceğinin çakma kararcısı olmuştur. Anket simsarları Başbakan Erdoğan’ı mutlu etmek için bizden almış BDP’ye eklemiştir. “Buyrun efendim, tamam efendim, siz üzülmeyin efendim” diye iki fatihten bir insan sureti çıkmayacağına da anlamalıdır. Baltayı sert kayaya vurmuşlardır. Arkadan kurmalı Fatihler ekranları karartmış, bize ambargo koymuşlardır. Onurlu gazeteciler aralarındaki ayrık otlarını aralarından söküp atmalıdırlar."






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin