Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı. Candan kardeşler sinir krizi geçirdiler

Gözaltına alınan Nihal Candan ve Bahar Candan, "Suç örgütüne üye olmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifade işlemleri tamamlanan kardeşler hakkında tutuklama istendi ve hakimliğe sevk edildi. Mahkeme, Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin tutuklanmasına karar verdi. Candan kardeşler mahkeme çıkışında göz yaşlarını tutamadı. Sinir krizi geçiren Nihal Candan'ın 'Neden?, Neden?' diye bağırdı.

Google Haberlere Abone ol
Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı. Candan kardeşler sinir krizi geçirdiler

Sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan ile soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hacı İsrafil S., adliyeye sevk edildi.  Hacı İsrafil S. polise 10 saat ifade verdi.

Emniyet Müdürlüğü'nde 4'er saat ifade veren Candan kardeşlerin kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmediklerini söyledikleri öğrenildi.

Şüpheliler "Suç örgütüne üye olmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin el konan cep telefonlarıyla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.

TUTUKLANDILAR

Candan kardeşlerin savcılıktaki ifadeleri tamamlandı.

Savcılıktaki ifade işlemleri tamamlanan şüpheliler tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Candaş kardeşler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Candan kardeşler mahkeme çıkışında göz yaşlarını tutamadı. Sinir krizi geçiren Nihal Candan'ın 'Neden?, Neden?' diye bağırdı.

"SADECE BİR KERE YEMEK YEDİK"

Bahar Candan hakimlikteki ifadesinde, "Ablamdan ayrıldıktan sonra bilinen restoranlarda, Etiler'deki bilinen mekanlarda bir araya geldik. Şahıslarla bir kere yemek yemiş olabiliriz, onun dışında hiç bir bağlantımız yok. Birkaç yıldır ben bu telefonumu kullanıyorum. Biz Onur Apaydın'ı Kaan diye biliyorduk. Gerçek adını bilmiyorduk. Kendisini de bir yıldır tanırım. Suçlamaları kabul etmiyorum. Serbest bırakılmayı talep ediyorum" dedi. Alınan ifadelerin ardından kararını açıklayan Hakimlik, 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçundan 3 şüphelinin de tutuklanmalarına karar verdi.

 KARARIN AÇIKLANMASININ ARDINDAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Kararın açıklanmasının ardından Nihal ve Bahar Candan gözyaşlarına boğuldu. Bahar Candan avukatlarına 'Bişeyler yapabilir misiniz?' diye sorarken Nihal Candan ise gözyaşları içerisinde defalarca 'Neden' diye bağırarak sinir krizi geçirdi. O sırada Bahar Candan'ın 'Biz ne yapacağız ya?' dediği duyuldu. Tutuklanan 3 kişinin de Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'ne gönderileceği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Kara para aklama iddiasıyla sosyal medya gündemine düşen Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin hayatları hakkında bilgiler soruşturulmaya başladı. Bu Tarz Benim ve İşte Benim Stilim yarışmalarıyla tanınan Nihal ve Bahar Candan'ın kim oldukları, kaç yaşında ve nereli oldukları merak ediliyor. İşte ayrıntılar.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Nihal Candan, 15 Haziran 1995 yılında Mersin'de doğmuştur. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim gören Nihal Candan, Bu Tarz Benim yarışmasıyla ünlenmiştir.

Aynı yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi vardır.

7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor 2016 yarışmasına da Nihal Candan gönüllüler takımında yarışmıştı.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran Nihal Candan’ın kardeşidir.

Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor. Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor.

Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Perignon" isimli parçasına çektiği kliple konuşulmuştu.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin