Bahar Candan: Murat Boz ve Eser Yenenler’le aramızda olan tek şey yaş farkı

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Bahar Candan, Hakan Gence'ye röportaj verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bahar Candan: Murat Boz ve Eser Yenenler’le aramızda olan tek şey yaş farkı

Bahar Candan, TV8'de yayınlaan İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyurmuştu. Eser Yenenler'in evinde, Murat Boz'un da olduğu ve Aslı Enver'le ayrılmalarına denen olduğu iddia edilen gizemli gecesin baş kahramanlarından biri olmasından dolayı da uzun süre magazin basınında manşetlerden düşmemişti. Bahar Candan, o geceyi, yeni şarkısını ve bilinmeyenlerini Hürriyet'ten Hakan Gence'ye anlattı.



Hakan GENCE / HÜRRİYET

(fotoğraflar: Muhsin Akgün)



Çekim sırasında göğsünüzün sağ alt kısmında 17 dövmesi olduğunu söylediniz...



- Hayır ya o dövmeyi kimse bilmiyor. Babamın haberi yok. Fondötenle kapatıyorum.



Artık çok geç...

- Babacım özür dilerim. 19 yaşımdayım bir sene önce, 17 (!...) yaşımdayken “Çok büyüdüm, yaşasın” dedim ve yaptırdım. Miley Cyrus’ın ilk dövmesini yaptırdığı yere ve onun yaşında. Demek ki ruhlarımız aynı.



Popülerlik aşkı getirdi mi?

- Evet, Justin Bieber’a âşığım. Yakışıklı, akıllı ve annesini hiç üzmüyor. Selena Gomez’i sevmesek de Justin hayatlarımıza onunla girdi. Bunun için ikisinin ilişkilerini onayladım.



Gerçek ilişkiniz hiç olmadı mı?

- Justin beni öyle bir seçiciliğe itti ki... Sevgilim değil, hep arkadaşlarım oldu. Biriyle el ele tutuşuyorum, koluna giriyorum ama o kadar. Öpüşmüştüm ama sadece o da küçük bir öpücüktü. Bizim okulda çok yakışıklı erkek yok. Okul dışındakileri de babam sevmiyor. Yani hayallerdeki erkek arkadaş ritüelini hiç yaşamadım.



Peki ya Eser Yenenler’in evinden çıktığınız gece... Murat Boz’la ve Eser Yenenler’le aşk iddiaları...

- Aramızda bir şey olmadı. Murat Boz ve Eser Yenenler’le aramızda olan tek şey yaş farkı.



Sizi reklam yapmakla suçladılar...

- Bence onlar reklam yaptılar. Ben asla yalan söylemem.



Yarışmadan ayrılmanızın sebebi de bu olaylar mıydı?

- Beni tutan tek şey Nur Yerlitaş Hanımefendi’ydi. Benim annem gibidir. O gittikten sonra kabak tadı vermeye başlamıştı. Ayrıldım.



Çok okudum, şimdi ara verdim



Nişantaşı’nda ablam ve anneannemle oturuyorum. Annem, babam haftasonları geliyor. Kitap okumam gereken zamanlarda o kadar çok okudum ki fenomen olup eğlenceli zamanlarım başlayınca bir süre ara verdim. Harry Potter serisi benim hayatımın özeti gibi. En sevdiğim erkek oyuncu, Spider-Man.



Estetiğim yok. Sadece güzellik merkezimizin reklamı olsun diye dudak dolgusu yaptırdım. Bu arada “Önce bize konuş” dediğiniz için, gelen hiçbir televizyon teklifini kendim kabul etmedim. Bunu da mutlaka yaz!



Röportajın devamını BURADAN okuyabilirsiniz.



Bahar Candan: Murat Boz ve Eser Yenenler’le aramızda olan tek şey yaş farkı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin