Bahadır Tatlıöz ve Özgün, ortak projede buluştu

Caz sanatçısı, pop müziğin ünlü ismi Özgün ile ortak bir projeye imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Bahadır Tatlıöz ve Özgün, ortak projede buluştu

Sosyal sorumluluk ve etnik caz projeleri ile tanınan, son dönemde popüler müzikte de yükseliş sergileyen Bahadır Tatlıöz, pop müziğin ünlü ismi Özgün ile ortak bir projeye imza attı.



'Aşkın Zindanları' isimli şarkının söz, müzik ve düzenlemesi Bahadır Tatlıöz'e tarafından hazırlandı. 3 Adım Müzik etiketiyle sadece dijital müzik platformlarda Kasım ayında müzik tüketicisinin beğenisine sunulacak şarkının klibi, Şile'de genç müzisyen tarafından çekildi.



Sahnede bir çok sürprizin olacağı 'Aşkın Zindanları'nın 20 Kasım Çarşamba gecesi Jolly Joker İstanbul'da gerçekleşecek ilk lansman konserinin tüm geliri, Aziz Nesin Çocuk Vakfı'na bağışlanacak.



'Yıllar' isimli albümü ile dinleyiciye merhaba diyen ve bu albümün iki klibi ile beğeni toplayan Bahadır Tatlıöz, Gökhan Türkmen ile birlikte seslendirdiği şarkısı 'Bedende Ruh Yokken' dinleyici tarafından beğenildi. 2012 yılının en önemli hitleri arasına giren bu düetin hemen ardından, 'Masal' isimli solo çalışması ile beğeni toplayan Tatlıöz, ikinci düet projesi Bahadır Tatlıöz feat Haktan 'Bir Ben Bir İstanbul' ile de adından söz ettirdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin