Bağımsız filmlerin yeni adresleri hangi sinemalar oldu?

Sinemaseverlerin özlediği film izleme deneyimine artık yıl boyunca ulaşılabilecek.

Google Haberlere Abone ol
Bağımsız filmlerin yeni adresleri hangi sinemalar oldu?

Yerli ve yabancı filmleri herkesten önce izleme imkanı veren 'Başka Sinema' salonları, 1 Kasım 2013'ten itibaren izleyicisiyle buluşuyor.

 

Bağımsız filmlerin dağıtımcısı M3 Film ve Kariyo & Ababay Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen Başka Sinema, sinemaseverlerin özledikleri film izleme deneyimini ve bekledikleri bağımsız filmleri yıl boyunca erişilebilir kılacak.



Sinemaseverleri bir keşif yolculuğuna çıkarmayı hedefleyen Başka Sinema gün boyu ardı ardına ve antraktsız olarak sunduğu filmlerle izleyiciye seçme özgürlüğü sunacak.



İzleyicisine, aynı salonda  günde en az üç film sunacak olan Başka Sinema'da filmler görmenize yetecek kadar uzun süre vizyonda kalacak. Seanslarda filmlere (Filmler  110 dakikadan uzun değilse) ara verilmiyor. Sürpriz film geceleri, kısa filmler, fragman seansları, gala gösterimleri, seanslardan sonra film ekibiyle sohbetler, izleyicinin katkısıyla yaratılacak etkinlikler, kaçırılan filmler Başka Sinema'da izleyicilerini bekliyor.

 

Başka Sinema, 1 Kasım 2013'ten itibaren Beyoğlu Beyoğlu, Altunizade Capitol, Kadıköy Rexx ve Ankara Büyülü Fener Kızılay sinemalarında hayata geçiyor.



Başka Sinema'nın tanıtım filmi:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin