Bağcılar'da korkutan kaza. Çöp kamyonunun freni boşaldı. Şoför kendini dışarı attı

Bağcılar'da freni boşaldığı söylenen çöp kamyonu çok sayıda otomobile vurarak durabildi.  Kaza esnasında kamyon şoförü, yokuş aşağı giden kamyondan yola atladı.

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar'da korkutan kaza. Çöp kamyonunun freni boşaldı. Şoför kendini dışarı attı
DHA

Korkunç olay İstanbul'un Bağcılar ilçesinde Yıldıztepe Mahallesi 566 Sokak’ta 16.00 sıralarında yaşandı.

Freni boşalan kamyon yokuş aşağı hızla ilerlemeye başlayınca kamyon şoförü kendini dışarı attı.

Çok sayıda aracın hasar gördüğü olayda yol tedbir amaçlı trafiğe kapatıldıktan sonra araçlar yoldan kaldırıldı ve trafik normale döndü.

KAMYON ŞOFÖRÜ YARALANDI

Mustafa Yaşar kontrolündeki freni boşalan kamyon 7 araca çarparak anca durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi.

Kaza esnasında çöp kamyonundan atlayarak yaralanan şoför Yaşar, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Kaza nedeniyle araçlarda maddi hasar meydana gelirken, sokak tedbir amaçlı trafiğe kapatıldı. Ardından araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

BİR DİĞER KAZA DA SAKARYA'DA! 

Bir diğer kaza da Sakarya'nın Geyve-Taraklı kara yolu Akseki mevkiinde yaşandı. 34 RYY 01 plakalı rüzgar türbini taşıyan tır, kendisine yol veren 3 aracı altına alarak metrelerce sürükledi. Bir kişinin yaralandığı kazada ihbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri gönderildi. Ekiplerin müdahalesinin ardından yaralı tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Bağcılar'da korkutan kaza. Çöp kamyonunun freni boşaldı. Şoför kendini dışarı attı

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin