BAFTA ödüllü reality show Türkiye'ye geliyor! İşte, o 'show' ve yayınlanacağı kanal!

Prestijli BAFTA ödülünün de sahibi olan reality show, Türkiye'de de izleyici karşısına çıkacak. İngiltere'de ilgiyle izlenen o show hangisi, Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacak? Medyatava açıklıyor!

Google Haberlere Abone ol
BAFTA ödüllü reality show Türkiye'ye geliyor! İşte, o 'show' ve yayınlanacağı kanal!

Televizyon kanalları yeni yayın döneminde en çok rating alacak programları yayınlayabilmek için arayışlarını sürdürüyor. 



Ratinglerde yıl boyunca birinciliği kaptırmamasına rağmen, izleyici toplayan programlarına yaz itibariyle son veren Star TV, yeni yayın dönemi hazırlığı içindeki kanallardan bombayı patlatan ilk kanal oldu. 



Mehmet Ali Erbil'li 'Eyvah Düşüyorum'la ünlü showman'i 2 yıllık aradan sonra tekrar izleyici ile buluşturacak olan kanal, son olarak da İngiltere'nin en sevilen programlarından birini kendi ekranına 'transfer' etti. 



Kanal, Channel 4'da yayınlanan ve bu yıl BAFTA'nın (İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi) televizyon dalındaki ödülünü kazanan Gogglebox'ın yayın haklarını satın aldı.



Çiftler, aileler, arkadaşlar, çocuklar, gençler... Her gruptan ve yaştan insanı televizyon izlerken görüntüleyen program, farklı kültürlerden insanların yaşamlarını, konuşmalarını, televizyon izlerkenki şaşırtıcı davranışlarını ekrana taşıyor.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin