Bafetimbi Gomis'ten gündeme bomba gibi düşen Arda Güler itirafı: Türk olduğu için insanlar ona gerekli saygıyı göstermediler

Sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray ile yollarını ayıran Bafetimbi Gomis, transferiyle Türk futbol tarihine geçen ve Real Madrid'e imza atan Arda Güler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Bafetimbi Gomis'ten gündeme bomba gibi düşen Arda Güler itirafı: Türk olduğu için insanlar ona gerekli saygıyı göstermediler

Galatasaray ile yollarını ayıran ve adı birçok Türk kulübüyle anılan Bafetimbi Gomis gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile yollarının ayrılma sürecine dair konuşan Bafetimbi Gomis, ''Ben kendimi Galatasaray'dan büyük görmedim hiç. İyi hizmet etmek için elimden geleni yaptım. Daha fazla oynamak isterdim ama eğer oynayamazsanız da Galatasaray'a hizmet etmek için bir yol bulmalısınız. Icardi gibi çok büyük bir yıldız vardı ve oynayamadım. Bu durumda destek olmam gerekti" dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Gomis, ''Dürüst olmak gerekirse önceleri sahada önemli katkılar veriyordum. Gol atarak bu katkıyı vermek çok önemli. Ama şampiyon olduğunuzda bu bir oyuncu ile olacak şey değildir. Takım ile bu olur. Gomis, Icardi gol attı şampiyonuz demek yanlış. İçimizde çok önemli oyuncular var. Torreira, Muslera gibi. Okan Hoca ve Erden Timur üzerine düşeni yaptı. Yaptığımız işten zevk alıyorduk. Umarım takım bu ruhu korur" ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER HAKKINDA ÇARPICI YORUM

Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler hakkında oldukça dikkat çeken cümleler kullanan deneyimli isim, ''Arda Güler çok büyük bir yetenek. Eğer Fransız veya Brezilyalı olsaydı çok daha fazla bonservisle ayrılırdı. Mendy benim kuzenim, onu arayarak ‘Arda’ya iyi bakın’ dedim. Türk olduğu için insanlar ona gerekli saygıyı göstermediler ama o gidip çok iyi oynayacak ve Türkiye’den de çok büyük yetenekler çıkacağını gösterecek'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin