Bafetimbi Gomis'in istediği yıllık ücret belli oldu

Galatasaray, 3.5 yıllık macera sonrası Al Hilal’e resmen veda eden Bafetimbi Gomis'e 1.5 yıllık kontrat teklifini yaptı. Sarı Kırmızılılar'ın 1 milyon euro civarı bir ücreti gözden çıkardığı, Fransız yıldızın ise 3 milyon euro talep ettiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Bafetimbi Gomis'in istediği yıllık ücret belli oldu

2017/2018 sezonunda Galatasaray formasıyla 29 gol atıp 6 milyon dolar’a Suudi Arabistan’ın yolunu tutan Bafetimbi Gomis, 3.5 yıllık macera sonrası Al Hilal’e resmen veda etti.

Golcü arayan Sarı-Kırmızılılar, 36 yaşındaki santrfor için yeniden devreye girerken Fransız yıldızın menajeri Patrick Mendy, “Galatasaray’a kapımız açık” diyerek transfere bıraktı.

3 milyon euro talep etti

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın ''Bafetimbi Gomis de görüştüğümüz oyunculardan bir tanesi'' açıklamasının ardından Sarı Kırmızılı ekip taraftarları heyecanlanırken Aslan'ın teklifi belli oldu.

Fanatik'in haberine göre; 36 yaşındaki forvet için 1 milyon euro civarı bir ücreti gözden çıkaran Galatasaray, tecrübeli oyuncuya 1.5 yıllık kontrat önerdi. Gomis'in ise 3 milyon euro talep ettiği öğrenildi.

Gomis, 3.5 sezonda Al Hilal formasıyla çıktığı 147 resmi maçta 107 gol atarak müthiş bir performans sergiledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin