BAE'de flaş karar: Tatil günleri uzatılıyor. BAE'de haftada kaç gün çalışılacak?

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) çalışma ve tatil günleriyle ilgili kritik bir kararın aşamasında. BAE; alacağı kararla haftada 4.5 çalışma günü, cuma öğleden sonradan itibaren 2.5 tatil gününe geçiyor

Google Haberlere Abone ol
BAE'de flaş karar: Tatil günleri uzatılıyor. BAE'de haftada kaç gün çalışılacak?

Hafta sonu tatilini cuma-cumartesi olarak uygulayan Birleşik Arap Emirlikleri, 2022'den itibaren haftalık çalışma ve tatil günleriyle ilgili değişikliğe gidiyor.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), cuma-cumartesi olan haftasonu tatilini değiştiriyor. Gelecek yıldan itibaren 4.5 günlük çalışma haftasına geçecek BAE'de artık cumartesi ve pazar günlerinin tamamı haftasonu tatili haline gelecek. Sputnik'in aktardığına göre, devlet haber ajansı WAM, 1 Ocak 2022 itibariyle federal hükümet kurumlarının cuma öğleden sonra başlayan yeni haftasonu tatili uygulamasına geçeceğini duyurdu.

 Komşu Suudi Arabistan ile artan ekonomik rekabete giren BAE, bölgenin ticaret ve turizm merkezi olarak ekonomisini yabancı yatırım ve yetenekler için daha çekici hale getirmek için attığı adımlar kapsamında bu kararı aldı.

Etiketler BAE ASELSAN
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin