'Badi Ekrem'in eşofmanının kimde olduğu ortaya çıktı

Usta yönetmen Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez, 'Hababam Sınıfı' filminde Şener Şen'in canlandırdığı 'Badi Ekrem' karakterinin eşofman takımını ünlü komedyen Cem Yılmaz'a hediye etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Eğilmez, "Artık bundan sonra sormayın. Ne varsa hepsi Cem Yılmaz'da" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Badi Ekrem'in eşofmanının kimde olduğu ortaya çıktı

'Hababam Sınıfı', 'Süt Kardeşler' ve 'Canım Kardeşim' gibi sevilen pek çok filmin yönetmeni merhum Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez, usta oyuncu Şener Şen'in canlandırdığı 'Badi Ekrem' karakteri ile özdeşleşmiş olan kırmızı eşofman takımını ünlü komedyen Cem Yılmaz'a verdiğini duyurdu.

57 yaşındaki Eğilmez, konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

'CEM YILMAZ'A HEDİYE ETTİM'

Sürekli kendisinden istenen eşofman takımıyla ilgili konuşan Ferdi Eğilmez, "Arkadaşlar lütfen artık bundan sonra 'Badi Ekrem'in eşofmanı sende mi?' diye sormayın. Sevgili kardeşim Cem Yılmaz'a hediye ettim tüm takımı. Alt, üst, düdük ne varsa hepsi kendisinde. Teşekkür ederim ilginize..." dedi.

'Badi Ekrem'in eşofmanının kimde olduğu ortaya çıktı

İKİ SENE ÖNCE PAYLAŞMIŞTI

Cem Yılmaz, iki sene önce Ahu Yağtu ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kemal ile birlikte çekilen bu karesini sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

'Badi Ekrem'in eşofmanının kimde olduğu ortaya çıktı - Resim : 2

Ünlü komedyenin "Badi Ekrem line!" notunu düştüğü gönderi takipçilerinden büyük ilgi görmüştü.

1975 yılında yayınlanan 'Hababam Sınıfı' filminde Şener Şen'in hayat verdiği 'Badi Ekrem' karakterinin kırmızı eşofmanı yıllar boyunca gündem olmuş ve bir hayli dikkat çekmişti.

'Badi Ekrem'in eşofmanının kimde olduğu ortaya çıktı - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin