Babylon Berlin'in 3. sezonu yayında

Avrupa’nın en yüksek bütçeli Alman yapımı dizisi olan Babylon Berlin’in üçüncü sezonu Blu TV'de izleyiciyle buluştu. İşte dikkat çeken diziden yeni sezon detayları!..

Google Haberlere Abone ol
Babylon Berlin'in 3. sezonu yayında

BluTV’de yayınlanan Babylon Berlin’in üçüncü sezonu başladı. Volker Kutscher’in 7 kitaptan oluşan Gereon Rath serisinden senaryolaştırılan Babylon Berlin’in 12 bölümden oluşan üçüncü sezonu, serinin ikinci kitabı Sessiz Ölüm’den uyarlandı. Dizinin üçüncü sezonunun odağında sinema sektörünün gelişimi yer alıyor. Sessiz sinemaya karşı yükselen sesli sinema, film stüdyoları, Berlin’in eğlence hayatı konu ediliyor.

Avrupa’nın en yüksek bütçeli yapımı

40 milyon euro’luk bütçesiyle Avrupa’nın en yüksek bütçeli Alman yapımı dizisi olan Babylon Berlin, 20’li yıllarda bir davayı çözmek için Köln'den Berlin'e gönderilen komiser Gereon Rath'in ekseninde dönemin Berlin'i ve gelişimini anlatıyor. Dizide uyuşturucu, siyaset, cinayet ve sanatın hüküm sürdüğü bir çevreyi incelemeye başlayan Gereon, başlarda ele aldığı davayı basit olarak algılasa da araştırma ilerledikçe hayatını değiştirecek birçok olay yaşıyor. Dizinin başrollerinde Volker Brunch (Gereon Rath) ve Liv Lisa Fries (Charlotte Ritter) yer alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin