Babylon Aya Yorgi'de bayram haftası: Oldies But Goldies ve Duman!

Bayram haftasında Aya Yorgi, İstanbul klasiği Oldies But Goldies partisine ve Duman konserine ev sahipliği yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Babylon Aya Yorgi'de bayram haftası: Oldies But Goldies ve Duman!

Babylon’un yazlık evi Aya Yorgi, 9 Ağustos gecesi İstanbul klasiği Oldies But Goldies partisine, 10 Ağustos’ta ise Duman konserine ev sahipliği yapıyor.



Oldies But Goldies, 09 Ağustos 2013 22:00, Babylon Aya Yorgi, Çeşme, 20TL



'Oldies But Goldies' partisi Murat Abbas ve Murat Beşer komutasında, 9 Ağustos gecesi Babylon İstanbul’dan Babylon Aya Yorgi’ye taşınıyor. Oldies But Goldies partileriyle Depeche Mode, The Cure, Madonna, A-Ha, Chic, Duran Duran, Snap, Cyndi Lauper, ABBA, Donna Summer, James Brown, The Smiths, Wham!, Frankie Goes To Hollywood ve Michael Jackson ve daha fazlası yeniden Babylon Aya Yorgi’de olacak. 



Vodafone Red’lilere özel %50 indirim.



Biletler Biletix ve Babylon Aya Yorgi gişesinde.



İndirim Babylon Aya Yorgi gişesinde ve giriş ücretinde geçerlidir.



Duman, 10 Ağustos 2013 Cumartesi  23:00, Babylon Aya Yorgi, Çeşme, Tam 50 TL, Kapı: 60 TL



Geçtiğimiz yıl Babylon Soundgarden festivaliyle Babylon Aya Yorgi’de sahne alan Duman, yeniden konuk oluyor. Türkiye'de alternatif rock müziğin öncü gruplarından biri olan Duman, aynı anda yayınladığı Duman 1 ve Duman 2 albümlerini 2009’da müzikseverlere sundu. Belki Alışman Lazım, Bu Akşam, Seni Kendime Sakladım, Herşeyi Yak gibi hitleriyle dikkat çeken grup aşk, melankolik yaklaşımı ve sahne performanslarıyla dikkat çekiyor. Son olarak , 2010 ve 2011 yıllarında yapılan beş farklı konserin kayıtlarından oluşan 'Canlı' adını verdikleri, 32 şarkılık bir albüm çıkaran Duman, Aya Yorgi’nin egzotik atmosferinde 10 Ağustos gecesi hayranlarıyla buluşuyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin