Babil'den vazgeçmişlerdi... beIN Connect hangi diziyi satın aldı?

Geçen sezon Babil, Limit ile Hayaller ve Hayatlar dizileriyle görüşen beIN Connect grubu daha sonra ani bir kararla proje alımını beklemeye almıştı. Halit Ergenç'in başrolünde yer aldığı Babil dizisi de bu nedenle Star'a transfer olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Babil'den vazgeçmişlerdi... beIN Connect hangi diziyi satın aldı?

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Babil dizisinden vazgeçtikten sonra yeni proje arayışına giren beIN Connect, Aile Şirketi isimli diziyi satın aldı. Dizinin başrolünde ise aynı zamanda senaryosunu yazan Emrah Kaman olacak.

Geçen sezon Babil, Limit ile Hayaller ve Hayatlar dizileriyle görüşen beIN Connect grubu daha sonra ani bir kararla proje alımını beklemeye almıştı. Halit Ergenç'li Babil dizisi de bu nedenle Star'a transfer olmuştu.

Bu cepheden gelen son haberlere göre şirket ilk dizisi için 25 Film şirketiyle anlaştı. Fırat Parlak ile Koray Şahin'in ortağı olduğu 25 Film'in "Aile Şirketi" adlı dizisinde Emrah Kaman başrol oynayacak.

Emrah Kaman'ın senaryosunu Murat Kaman'la yazdığı dizi 20 dakikadan oluşacak. Oyuncu kadrosu için görüşmelerin devam ettiği dizinin yönetmen koltuğunda Koray Şahin oturacak.

Babil'den vazgeçmişlerdi... beIN Connect hangi diziyi satın aldı? - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin