Babasının yorumuna açıklık getirdi! Sefo'dan istenmeyen gelin iddialarına yanıt

Şu sıralar Melisa Döngel ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Sefo, Bebek'te yer alan bir kaş tasarım merkezinden çıkarken objektiflere takıldı. Rapçi, babasının Döngel hakkında yaptığı, "Bunu mu buldun, kız kıtlığımı vardı?" yorumuyla alakalı konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Babasının yorumuna açıklık getirdi! Sefo'dan istenmeyen gelin iddialarına yanıt

Oyuncu Melisa Döngel’le yaşadığı aşkla gündeme gelen şarkıcı Sefo, Bebek'te bulunan bir kaş tasarım merkezinden çıkarken görüntülendi. Döngel ile beraber gittikleri merkezden muhabirlerin dışarıda olduğunu öğrenince tek başına çıkan Sefo, kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Kameralara alışmaya çalıştığını söyleyen şarkıcı, "Çözemiyorum bu durumu bence. Sorulardan ürkmüyorum, alışkın değilim" dedi.

"Geziyorum, çalışıyorum, şarkı yapıyorum" diyerek üretkenliğinden söz eden Sefo, "Bir tane daha şarkı hazırladım, geçtiğimiz günlerde çıkardım bir tane daha. 1 ay içerisinde bir şarkı daha çıkarmayı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Babasının yorumuna açıklık getirdi! Sefo'dan istenmeyen gelin iddialarına yanıt

"ŞARKILARIMI EVDE YAZIYORUM"

Rapçilerin çok şarkı ürettiği söylenen Sefo, "Evet, üretkeniz. Ben şarkılarımı evde tek başıma oturup yazıyorum. İlham aldığım bir şey yok. Kendi yaşadıklarımdan, gördüklerimden, gözlemlediklerinden alıyorum" dedi.

"AÇIKLAMA YAPMAK İSTEMİYORUM"

"Melisa Döngel ile olan birliktelik nasıl gidiyor?" sorusu sorulunca gerilen Sefo, "Bu konularla alakalı açıklama yapmak istemiyorum" diye konuştu.

"O YORUMU KİM YAPTI BİLMİYORUM"

Şarkıcının babası Hasan Fehmi Sağır, Melisa Döngel'i paylaşan bir sosyal medya sayfasına "Bunu mu buldun, kız kıtlığımı vardı?" yorumu yapmıştı. Rapçiye babasının, sevgilisi ile alakalı bu yorumu sorulunca, "Dün gördüm bende, birisi adını değiştirip yorum yapmış. Babam bana bir şey söyleyeceği zaman telefonda söyleyebiliyor. O yorumu kim yaptı bilmiyorum." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin