Babalar Günü'nde skandal. Striptizci çağıran belediye başkanına büyük öfke. Kadınlar organizasyonu terk etti

Babalar gününde skandal ola. Belediye başkanı şov için kadın ve çocukların da olduğu Babalar Günü kutlamasına striptizci çağırdı olanlar oldu. Eğlencede skandal görüntüler ortaya çıktı, kadınlar organizasyonu terk etti.

Google Haberlere Abone ol
Babalar Günü'nde skandal. Striptizci çağıran belediye başkanına büyük öfke. Kadınlar organizasyonu terk etti

Meksika’nın güneyindeki Huehuetan kentinin belediye başkanı Miguel Villalobos düzenlediği babalar günü etkinliği ile gündem oldu…

Bölgede yaşayan herkesin davetli olduğu ve babaların yanı sıra anne ve çocukların da katıldığı etkinlikte canlı müzik ve çekiliş etkinliği de oldu. Fakat sosyal medyada paylaşılan görüntülerde belediye başkanının etkinliğe striptizci çağırdığı ortaya çıktı.

Görüntülerde önce “seksi” dans figürleri sergileyen kadınlar daha sonra etkinliğe katılan erkekleri de sahneye davet etti. Erkekler striptizcilerle dans ederken, kadınlar bazı erkekleri yere yatırıp üzerinde dans figürlerini sergiledi.

Babalar Günü'nde skandal. Striptizci çağıran belediye başkanına büyük öfke. Kadınlar organizasyonu terk etti

Büyük tepki çekti

Striptizcilerin bazı babaları sahneye çıkararak şova dahil etmesi büyük tepki çekti.

Bu görüntüleri gören bazı kadınlar, çocuklarını da yanlarına alarak etkinlik alanını öfkeyle terk etti.

Ülkenin çok okunan gazetelerinden El Universal, etkinliğe aslında kadınların ve çocukların davetli olmadığının da belirtildiğini aktardı. Facebook üzerinden paylaşılan davet metninde, “Yarın! Unutmayın, yarın sadece babalara özel bir etkinlik var. O gün yaklaşıyor” denildi.

Babalar Günü'nde skandal. Striptizci çağıran belediye başkanına büyük öfke. Kadınlar organizasyonu terk etti - Resim : 2

Belediye Başkanı Miguel Villalobos gelen tepkiler üzerine henüz bir açıklama yapmadı.

Bölgedeki feminist dernek 50+1 Kolektif de striptizcilerin dansına tepki gösterdi. Sivil toplum kuruluşu, “Etkinlikte kadınların cinsel içerikli danslarından dolayı, belediyeyi kınıyoruz” açıklamasını yaptı.

Babalar Günü'nde skandal. Striptizci çağıran belediye başkanına büyük öfke. Kadınlar organizasyonu terk etti - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin