Babacan'dan Berat Albayrak göndermesi: Maaşını dolarla alanlar için bedava bir ülke oldu Türkiye

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın "Maaşını dolarla mı alıyorsun?" açıklamasına göndermede bulundu. Kurlardaki yükselişi değerlendirirken "Maaşını dolarla alanlar için bedava bir ülke oldu Türkiye" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Babacan'dan Berat Albayrak göndermesi: Maaşını dolarla alanlar için bedava bir ülke oldu Türkiye

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, hükümetin ekonomi politikaları ve döviz kurlarında yaşanan artışla ilgili olarak kişisel Twitter hesabında değerlendirmede bulundu. 

"Türkiye'de maaşını dolarla alan çok azdır. Ama şunu biliyoruz ki; dolar arttığı zaman tam da o yüzden biz fakirleşiyoruz. Türkiye, sayelerinde maaşını dolarla alanlar için cennet oldu. Maaşını dolarla alanlar için bedava bir ülke oldu Türkiye" diyen Babacan, bir sonraki paylaşımında da şunları söyledi:

 "Bu ülkenin çaresi ne bugünkü kötü yönetimdir ne de geçmiş vesayetçi akıldır. Türkiye, tüm sorunlarını demokrasi zemininde konuşarak çözme gücüne sahip bir ülkedir."

BERAT ALBAYRAK NE DEMİŞTİ?
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ağustos 2020'de Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk olmuştu. Albayrak, Hakan'ın "Dolar yükselince endişelenmeli miyiz?" şeklindeki sorusuna "Dolarla mı maaş alıyorsunuz? Dolar borcunuz var mı? Dolarla bir işiniz var mı?" tepkisini göstermişti.

Albayrak'ın bu mesajı, kamuoyunda uzun süre tartışılmıştı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin