BaBa ZuLa, Dünya Mülteciler Günü’nde sahne alacak!

Ünlü müzik grubu, milyonlarca mültecinin korunmaya, yardıma ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu çok önemli bir konserle hatırlatıyor.

Google Haberlere Abone ol
BaBa ZuLa, Dünya Mülteciler Günü’nde sahne alacak!

Geleneksel doğu kökenli enstrümanların kullanımını elektronik öğelerle birleştirerek tüm dünyada sayısız konsere imza atan BaBa ZuLa; milyonlarca mültecinin korunmaya, yardıma ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu çok önemli bir konserle gündeme getiriyor.



20 Haziran Perşembe günü Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) tarafından düzenlenecek etkinlikte BaBa ZuLa; Türkiye’de müziğin birleştirici gücünü kullanarak, mülteci müzik gruplarıyla birlikte sahne alıyor ve mültecileri onurlandırmaya, toplumumuza kattıkları zenginlik ve çeşitlilik için kucaklamaya davet ediyor.



Grup aynı zamanda 19 Haziran'da Zorlu PSM'de gerçekleşecek Franz Ferdinand konserinin de açılış grubu olarak sahneye çıkacak. Franz Ferdinand’in solisti Alex Kapranos katıldığı bir radio programında açılış grubu olarak özel olarak BaBa ZuLa’nın çalmasını istediklerini dile getirdi.



 BaBa Zula’nın Eylül ayında yayınlamayı planladığı yeni stüdyo albümü 'Derin Derin'in müjdesi olan Kızıl Gözlüm ise müzikseverlerden büyük beğeni topluyor.



 


Etiketler konser baba zula
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin