Baba Vanga'nın tüyler ürperten 2024 kehanetleri... Küresel ısınma felaketi. Kansere çare bulunacak. Büyük bir deprem olacak

Bulgar kökenli kahin Baba Vanga 1996 yılında hayatını kaybetti. Ancak söyledikleri çıkan Baba Vanga hayretlere düşürmeye devam ediyor. Baba Vanga'nın 2024 kehanetlerinin bazısı tüyler ürpertirken bazısı da 'oh be, nihayet' dedirtiyor. Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri arasında küresel ısınma felaketi, kansere çare bulunması ve büyük deprem olacağı iddiası dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Baba Vanga'nın tüyler ürperten 2024 kehanetleri... Küresel ısınma felaketi. Kansere çare bulunacak. Büyük bir deprem olacak

Baba Vanga'nın; Çernobil nükleer faciasını, Prenses Diana'nın ölümünü, 11 Eylül saldırılarını ve Brexit'i öngördü. 12 yaşında görme yetisini kaybetmiş ve öngörüleriyle ünlenmiş olan Baba Vanga'nın öngörülerinin yüzde 85 oranında doğru olduğu belirtiliyor. Kör Kahin'in geleceği 5079 yılına kadar tahmin ettiğine inanılmakta.

UZAYLILARLA TEMAS

Baba Vanga, insanlığın önümüzdeki 200 yıl içinde uzaylılarla temas kuracağını tahmin etti.

KANSERİN TEDAVİSİ BULUNACAK

Baba Vanga, 2024'ün kanser için mucizevi bir tedavinin keşfedileceği ve sonunda insanlığı bu yıkıcı hastalıktan kurtaracağı yıl olacağını tahmin etti.

KÜRESEL ISINMA FELAKETİ

Baba Vanga, küresel ısınmanın da etkisiyle 2024 yılında yıkıcı hava olaylarının ve doğal afetlerin olacağını tahmin etti. Kasırga, yangın ve sellerin sayısının artacağını belirten Baba Vanga, bu olaylarda büyük can kayıpları olacağını aktardı. Kahin, ayrıca Pasifik Kıyıları bölgesinde önemli hasara ve can kaybına neden olacak büyük bir deprem olacağını da söyledi.

KÜRESEL EKONOMİK KRİZ

Baba Vanga, 2024 yılında küresel ekonomiyi etkileyecek büyük bir ekonomik kriz olacağını tahmin etti. Bu krizin, artan borç seviyeleri, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün Batı'dan Doğu'ya kayması gibi birçok faktör tarafından tetikleneceğini öngördü.

SİBER SALDIRILARA DİKKAT

Baba Vanga, 2024 yılında siber saldırılarda önemli bir artış olacağını tahmin etti. Bilgisayar korsanlarının daha sofistike hale geleceği ve elektrik şebekeleri, su arıtma tesisleri gibi kritik altyapıları hedef alacağı konusunda uyardı.

Bu saldırılar potansiyel olarak yaygın bir kesintiye ve kaosa neden olabileceği gibi ulusal güvenlik için de bir tehdit oluşturabilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin