Aziz Yıldırım İstanbul'a döndü! Twitter yıkıldı

Aziz Yıldırım, bugün saat 21.18'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım İstanbul'a döndü! Twitter yıkıldı

Yargıtayın, şike davasında aldığı cezaları onadığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tatil için gittiği Fransa'dan eşi Gonca Yıldırım ve kızı Yaz Yıldırım ile İstanbul'a geldi. Yargıtay kararı açıklandığında Fransa'da bulunan Yıldırım, gelişmeler üzerine 4 gün sonra Türkiye'ye döndü.



Özel uçakla saat 21.15'te İstanbul'a gelen Yıldırım'ı, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde, kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, amatör şubelerin kaptanları ve sporcuları, kulüp yetkilileri ile çok sayıda Fenerbahçeli taraftar karşıladı. Yıldırım uçaktan indikten sonra sporcu ve yöneticilerle kucaklaştı. Bu sırada Yıldırım gözyaşlarına hakim olamadı.



Sabiha Gökçen Havalimanı’nda taraftarlara seslenen Aziz Yıldırım, “Geldiğiniz için teşekkür ederim. Hakkımızda ferman vermişler, fermana uyduk geldik” açıklamasında bulundu. Aziz Yıldırım, “Beşiktaşlıları görüyorum, onlara ve bize destek olan diğer takım taraftarlarına teşekkür ederim… Vicdanı olan herkes gelmiş” dedi.



Başkan Aziz Yıldırım'ın İstanbul'a dönüşü ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.



İşte o tweetlerden bazıları:



Ümit Zileli @umit_zileli  

aziz yıldırım 'a, o yürekli ve cumhuriyetçi adama, en kalbi duygularla hoşgeldin diyorum.. tanımadığı cemaat kararına yürekten katılıyorum



İstiklal Akarsu @istiklalAkarsu  

Aziz Yıldırım bu gidişle 2015 gibi Kadıköy'de olur.



Açıl Sezen @aksezen  

Maltepe Beşiktaşlıların pankartı müthiş: Süleyman Seba, Özhan Canaydın, Aziz Yıldırım resimlerinin üzerinde Biz Cumhuriyetiz yazısı...



Cenk Eren @cenkerenonline  

Olmaz ya başbakan Aziz Yıldırım'ı dışardan bakan olarak atasa dokunulmazlık kazansa hapse girmese nasıl olur?



Hakan Hepcan @hakanhepcan  

#FenerbahçeYıkılmaz



Aslı Aydıntaşbaş @asliaydintasbas  

Aziz Yıldırım'ın yurda dönüşünü otobüse binişine kadar en uzun S Haber verdi.



şafak ongan @safakongan  

Aziz yildirim yayınlarının tamamının sessiz olmasının sebebini biliyoruz di mi? Hani 34.dakikada da ligtv kesiyor ya iste o yüzden!!!



şafak ongan @safakongan  

Aziz yildirim yayınlarının tamamının sessiz olmasının sebebini biliyoruz di mi? Hani 34.dakikada da ligtv kesiyor ya iste o yüzden!!!



Yusuf Günay @Yusuf_Gunay  

Aziz Yildirim parti kurarsa bu ulkede is yapar



Hakan Hepcan @hakanhepcan  

Sabiha Gokcen'deki manzara Aziz Yildirim'a sevgi saygidan öte baska birilerine duyulan kin ve öfke. Sandikla geldi, sandikla gitmeyecek.



EYÜP MUHCU @EYPMUHCU  

Binlerce yurttaş ve sporsever "SOYGUNCULARI VE HUKUK DÜŞMANLARINI" coşku ile meydanlarda, mahallelerde, sokaklarda protesto ediyor...



Hilal Cebeci @hilalcebeciii  

Helal olsun Aziz Yıldırıma aslanlar gibi geldi cesur yürek ülkeyi dolandıranlar kaçarken babalar gibi geldi hoşgeldi gönüllerin başkanı...



Cemil Barlas @secondvirus  

aziz yıldırım yurda döndü.. darısı herkesin başına..



EYÜP MUHCU @EYPMUHCU  

Halkın gönlünde taht kurmuş "özerk spor kulüpleri"ni ele geçirme operasyonlarına taraftarlar tarihsel bir ders vermeye devam ediyor..!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin