Aziz Yıldırım basın toplantısında konuştu! Başkan adaylığını resmen açıkladı

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım, ''Eğer hiç kimse aday çıkmazsa ben çıkarım'' dedi ve adaylığını resmen ilan etti.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım basın toplantısında konuştu! Başkan adaylığını resmen açıkladı

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım herkesin merakla beklediği açıklamayı yaparak, ''Eğer hiç kimse aday çıkmazsa ben çıkarım'' dedi.

Aziz Yıldırım'ın basın toplantısından öne çıkan satır başları şu şekilde:

"5 senede nerede verilen sözler? Neden yoksunuz kongre üyeleri? Başkan bağırıyor, 'Başkan adayı çıksın, kongre yapacağım' diyor."

"Açıklama yapsam, neden yaptı... Yapmasam, 'Ben Fenerbahçe'yim' diyen adam neden konuşmuyor... Ali Bey'i seçen kongre üyeleri ortada yok. 16 bin kişi oy verdi. Seçtiniz."

"Benim dışımda da kamuoyuna mesaj verecek, kavga edecek insanlar vardı. Bugün maalesef bu yok. Olağanüstü kongre yap deme sebebim buydu. Güven oyu iste, seçim değil."

"Ali Koç'a tavsiyem, güven oyu için acilen bir kongre yapması. Eğer hiç kimse aday çıkmazsa ben çıkarım.''

Aziz Yıldırım basın toplantısında konuştu! Başkan adaylığını resmen açıkladı

"Bizim o zamanki dolar ve euro borcumuz o kadar değildi ki... Bundan sonra da bu konuda kim yanlış açıklama yaparsa, onu mahkemeye vereceğim. Namuslu ve şerefli olsunlar."

"Bizim için aslolan Fenerbahçe'dir. Şahıslar değildir. Ali Koç değildir, Aziz Yıldırım değildir. Fenerbahçe'nin büyüklüğüdür, ona zarar gelmemesidir."

''612 milyon Euro diyorlar. Bu kadar mal varlığını kim yaptı? Stada ne kadar para harcadık? Gökten inip oraya konmadı. Topuk Yaylası'nı kim yaptı? Bunları satsan ne kadar para edeceği ortada. Bunları niye konuşmuyorsunuz?''

Aziz Yıldırım basın toplantısında konuştu! Başkan adaylığını resmen açıkladı - Resim : 2

''Tahtada açıklayacağım. Kimse bundan sonra atıp tutmasın, atmasyon yok. Bir daha bu konuda yalan söylenirse, mahkemeye veririm herkesi. Erol Bilecik, Burhan Karaçam yalan söylüyor. Ali Koç da bunlara inanıp konuşuyorsa o da yalan söylüyor.'' 

"Mal varlıklarını satışa çıkarsınlar, hepsini alacağım, Fenerbahçe'nin borcu sıfırlanacak."

"Bu kulüp; taraftarın, kongre üyesinin ve Fenerbahçe'nindir. Bu şahısların değildir. Birlik ve beraberlik istiyorsunuz, önce bunları ortadan kaldıracaksınız."

"Kongre üyelerine sesleniyorum. Çıkın hesap sorun. Aziz Yıldırım konuşsun istiyorlar. Ben bir daha konuşmayacağım. 20 sene başkanlık yaptım. Yeter ya. Fenerbahçe borç batağındadır, bu borçlandırmayı onlar yaptılar. Söylemiyorlar."

''Bazı yöneticilere maaş verdiğini duydum. Çok yanlış bu, kendine çok zarar verir.''

''Koç grubuna yaptığı sponsorluklar için teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Katkı sağlarken para veriyor olarak düşünmemek lazım. Fenerbahçe, Koçspor oldu. Yönetimle ilgili öyle şeyler duyuyoruz ki. Doğru yanlış bilmiyorum ancak doğruysa yandık."

"Fenerbahçe'de çok başkan adayı var. Gönlümden geçenlerden biri Murat Ülker'dir.''

''Ali Koç'a bir başka tavsiyemiz Arda ve Ferdi gibi gençleri takımda tut. Yanlarına Alex, Appiah ve van Hooijdonk gibi isimleri al.''

Aziz Yıldırım basın toplantısında konuştu! Başkan adaylığını resmen açıkladı - Resim : 3

"Benim çocuklarım var, üzülüyorlar. Maç seyrediyorlar, Fenerbahçe mağlup. Televizyonda 2-0 yazıyor. Hangi maç olduğunu anlıyorsunuz. Soruyor bana, 'Fenerbahçe galip' diyorum. 'Baba 0-0 yazıyor' diyor. 'O televizyon yanlış yazıyor' diyorum. Buralara geldik."

"Kendi yaptığım stadyuma 3 tane arabayla gidemeyeceksem, gitmem dedim. Ben giderim, kendimi de korurum ancak onlar kendini koruyamaz. Gördük işte, rezalet."

"Ali Koç'un Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmesi gerekiyor. Kulübün içine dönecek."

"Bana kimse bir şey diyemez ancak ben konuşursam yer yerinden oynar."

"Bu toplantıyı yapmamızın sebebi, kongrede mali olarak bizi suçlaması. Beni her şey ile suçlayabilirsiniz ama mali konularda suçlayamazsınız. Fenerbahçe'yi aldığım zaman, 16 milyon dolar bütçesi vardı. 250 milyon dolar bütçe yaptım."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin