Azeri spikerin Bill Gates sözleri sosyal medyada olay oldu!

27 yıllık evliliğini bitirme kararı alan Bill Gates, özel hayatıyla dünya gündemine oturdu. Azeri spiker, programında tüm insanlara çip takmak için salgını başlattığı yönündeki iddiayla gündeme gelen Gates için "Avradıyla yola gidemiyor. Koyabilse avradına çip koyar" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Google Haberlere Abone ol
Azeri spikerin Bill Gates sözleri sosyal medyada olay oldu!

65 yaşındaki ABD'li milyarder Bill Gates ile üç çocuğunun annesi, 27 yıllık eşi Melinda Gates boşanma kararı aldı. Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan Gates'in boşanma kararı dünya çapında büyük yankı uyandırdı ve haber programlarına konu oldu.

'KOYABİLSE AVRADINA ÇİP KOYAR'

Coronavirus'un dünyaya yayılmasının ardından ortaya atılan bir iddiada "Koronavirüs salgının tüm insanlara çip takmak için Microsoft'un sahibi Bill Gates çıkardı" denildi. Salgının başlarında hızla yayılan iddia Gates çiftinin ayrılık kararı almasıyla yeniden gündeme geldi.

Azerbaycan'da yayın yapan ARB TV kanalında ekranlara gelen Güne Doğru programında, Bill Gates ve Melinda Gates'in ayrılığıyla ilgili ilginç bir yorum geldi. Programın kadın sunucusu "Diyorlar ki Bill Gates insanlara çip yerleştirecek ve insanları kontrol edecek. Adam avradıyla yola gidemiyor. Koyabilse avradına çip koyar" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin