Ayvalık Yaz Konserleri başlıyor

Fazıl Say, Teoman, Göksel, Adamlar, Tan Taşçı, Koray Avcı, Fatih Ürek, Madrigal & Canozan ve Merve Yurt bu yaz Amfi Tiyatro’da Ayvalık gecelerini müzik ile güzelleştirecek.

Google Haberlere Abone ol
Ayvalık Yaz Konserleri başlıyor

Kuzey Ege’nin incisi yaz boyunca Açıkhava konserleriyle müzikseverleri buluşturmaya hazırlanıyor.

Tiyatro Konser Organizasyon tarafından düzenlenen konserlerde; Adamlar, Madrigal & Canozan, Fazıl Say, Teoman, Koray Avcı, Göksel, Tan Taşçı, Fatih Ürek ve Tuğba Yurt Temmuz ve Eylül ayı boyunca Ayvalık Büyük Park Amfi Tiyatro’da sahneye çıkacak.

Adamlar grubu 22 Temmuz Perşembe günü Ayvalık Amfi Tiyatro’da olacak. Son dönem rock müziğin sevilen ismi Adamlar, son teklileri ‘Küçüğüm’ başta olmak üzere albümlerinden şarkılarıyla müzikseverlerle buluşacak.

Madrigal & Canozan, 23 Temmuz Cuma akşamı Ayvalık Amfi Tiyatro’da peşpeşe sahneye çıkacak iki isim. Akustik ve elektronik bezeli şarkılarıyla Canozan’ın sahne saati 20:15, ‘Neogazino’ isimli son albümleri ile dikkat çeken Madrigal ise sahneye 22.00’de çıkacak.

Ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, 30 Temmuz Cuma akşamı Ayvalık Amfi Tiyatro’da sevenlerine büyük bir konser vermeye hazırlanıyor. Say, verdiği konserler ve yayınladığı albümlerle hem yurt içinde hem dışında ilgiyle takip ediliyor. Ayvalık’ta Egeli müzikseverlerle bir araya gelecek sanatçının konseri yazın etkinliklerinden birisi olacağa benziyor.

Rock müziğimizin kült ismi Teoman, 31 Temmuz Cumartesi akşam Ayvalık Amfi Tiyatro’da olacak. Son olarak Sufle ile yayınladığı ‘Nasıl Güzel’ isimli teklisi başta olmak üzere art arda yayınladığı ‘Gecenin Sonuna Yolculuk’, ‘Teoman ve Piyano’ ve ‘Koyu Antoloji’ isimli albümlerindeki sinematografik kariyerini klasik parçalarıyla seslendirecek.

Pop müziğin sevilen ismi Koray Avcı, 3 Ağustos Salı akşamı Ayvalık Amfi Tiyatro’da sahneye çıkacak. Avcı, popüler parçalarıyla sevenlerini mutlu etmeye hazırlanıyor.

Romantik şarkıların kraliçesi Göksel, 4 Ağustos Çarşamba akşamı Ayvalık Amfi Tiyatro’da olacak. Göksel, etkileyici yorumu ve sahnesi ile Ayvalıklı müzikseverlere unutulmaz bir konser vermeye hazırlanıyor.

Pop müziğin sevilen ismi Tan Taşçı, 14 Ağustos Cumartesi akşamı ‘Söz & Müzik’ konseptli konseri ile Ayvalık Amfi Tiyatro’da sahneye çıkacak. Taşçı, popüler parçalarıyla sevenlerine güzel bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

‘Sahnede 35. Yıl’ performansı ile Fatih Ürek, 15 Ağustos Pazar akşamı Ayvalık’ta olacak. Eğlenceli sahne performansı ile Ürek, Amfi Tiyatro’da saat 21.00’de hazır olacak. Gelenleri sürükleyici bir performansın beklediği gecede neşeli dakikalar yaşanacak.

Genç sanatçı Tuğba Yurt ise 21 Ağustos Cumartesi akşamı Ayvalık’ta olacak. Genç hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen Yurt, yazın hitleriyle müzikseverlerle buluşacak.

Tarihler

Adamlar 22 Temmuz Perşembe Ayvalık Amfi Tiyatro 21.00

Madrigal & Canozan 23 Temmuz Cuma Ayvalık Amfi Tiyatro 21.00

Fazıl Say – 30 Temmuz Cuma Ayvalık Amfi Tiyatro 21.00

Teoman – 31 Temmuz Cumartesi Ayvalık Amfi Tiyatro 21.00

Koray Avcı – 3 Ağustos Salı Ayvalık Amfi Tiyatro 21.00

Göksel – 4 Ağustos Çarşamba Ayvalık Amfi Tiyatro 21.00

Tan Taşçı – 14 Ağustos Cumartesi Ayvalık Amfi Tiyatro 21.00

Fatih Ürek – 15 Ağustos Pazar Ayvalık Amfi Tiyatro 21.00

Tuğba Yurt - 21 Ağustos Cumartesi Ayvalık Amfi Tiyatro 21.00

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin