Aytunç Erkin'den bomba Kemal Kılıçdaroğlu iddiası: Masayı dağıtmayı göze almış

tv100'de Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programında, Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun masayı dağıtmayı göze aldığını belirterek, “Kemal Kılıçdaroğlu ‘Oyun kurucu benim, adayım, o zaman masayı dağıtırız’ dedi bence. Onu göze almış durumda Kemal Kılıçdaroğlu" iddiasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Aytunç Erkin'den bomba Kemal Kılıçdaroğlu iddiası: Masayı dağıtmayı göze almış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, tv100.com yazarı Latif Şimşek, Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin, gazeteci-yazar Mustafa Ertekin tv100'de Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erkin, ”‘Sayın Davutoğlu, yılbaşına kadar isim zikredilmeyecek’ dedi. Ben geç kalınmış olduğunu düşünenlerdenim. Bu açıklamaların hepsi şu; Kemal Kılıçdaroğlu ‘Oyun kurucu benim, adayım, o zaman masayı dağıtırız’ dedi bence. Onu göze almış durumda Kemal Kılıçdaroğlu. Bakın bu kadar iddialıyım. Masayı dağıtmayı göze almış Kılıçdaroğlu. 2018’den bu yana partisinden çok ittifakı güçlendiren ve herkesin önünü açan bu arada da toplumla buluşmaya çalışmayan isim” dedi.

Erkin, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı: Ben aday olmak istiyorum masa beni isterse adayım deyip 4-5 bunu söylemesine rağmen ses gelmedikten sonra arkasından da kapalı kapılar ardında birtakım toplantılar yapılıyorsa bundan da haberdar oluyor.

Erkin, aynı zamanda 2 Ekim’de adaylık meselesinin görüşüleceğini de söyledi.

İşte programın o bölümü:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin