Ayta Sözeri kendisini Jennifer Lopez'e benzetti

Ataşehir'de sahne alan Ayta Sözeri sahnede Jennifer Lopez'le ilgili bir espri yapınca izleyicileri güldürdü. Ayta Sözeri ayrıca Sezen Aksu ile ilgili bir itirafta bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ayta Sözeri kendisini Jennifer Lopez'e benzetti

Sanatçı Ayta Sözeri, Ataşehir'deki Muamma'da sahne aldı. Programına "Gülü Susuz Seni Aşksız" şarkısıyla başlayan Sözeri, repertuarında Türk sanat müziğinin yanı sıra Sezen Aksu şarkılarına da yer verdi. Aksu'nun parçalarını okuduğu sırada itirafta bulunan Ayta Sözeri, "Sezen Aksu'nun şarkılarını okumak hep zordur. Sadece kendi okusun diye yazmış herhalde ama yine de bütün şarkılarında bir umut vardır. Bizim de okuyacağımız yerlerde yazmış" dedi.

Ayta Sözeri kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan oyuncu Celil Nalçakan ve şarkıcı Deha Bilimleri sahnesinde ağırladı. Önce Bilimleri davet eden Sözeri, başarılı şarkıcı ile birlikte "Telefonun Başında" şarkısını seslendirdi. Ardından Nalçakan İle beraber Ahmet Kaya'nın "Kum Gibi" parçasıyla düet yaptılar.

Ayta Sözeri kendisini Jennifer Lopez'e benzetti

Ayta Sözeri ayrıca "Sahnede neden bu kadar dans ediyorsam artık, sanki Jennifer Lopez'im" diyerek hayranlarını güldürdü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin