Ayşenur Aslan'ın açıklaması MHP'yi kızdırdı: Fikri olmayan bu hanımefendi artık baydı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, resmi Twitter hesabı üzerinden sol görüşe sahip sözde basın kuruluşlarına tepki gösterdi. Özdemir, ''Bu kuruluşlar her sene aynı zihniyete sahip isimlere sözde ödüller dağıtır, örnek gösterir'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ayşenur Aslan'ın açıklaması MHP'yi kızdırdı: Fikri olmayan bu hanımefendi artık baydı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'in açıklamaları şu şekilde;

''Türkiye’de medya alanında tarafgirliğin en alasını yapanlara baktığınızda sol görüşe sahip sözde basın kuruluşlarının birbirini nasıl kaydırdığını görürsünüz. Öyle ki bu kuruluşlar her sene aynı zihniyete sahip isimlere sözde ödüller dağıtır, örnek gösterirler!

Oysa gazeteciliği yani mesleğini her türlü zor koşullara rağmen alnının teri be helali ile yürütenler de var. Namusu ile mesleğini icra eden tüm gazeteci kardeşlerimize sesleniyoruz; merak etmeyin gayretlerinizi biliyoruz, sizi çok yakinen takip ediyoruz, hepinizin farkındayız.

Gazeteciliği emeği ile değil, ideolojik mensubiyetiyle bir yerlere taşımaya çalışan zillet mensubu çevrelere inat Türkiye sevdasında buluşan her kardeşimiz bizim için eşsiz kıymete sahiptir. Hepsinin hakkını savunmak bizim sorumluluğumuzdadır.''

Ayşenur Aslan'ın açıklaması MHP'yi kızdırdı: Fikri olmayan bu hanımefendi artık baydı

MHP'Lİ ÖZDEMİR'DEN AYŞENUR ASLAN'A TEPKİ!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''HalkTv’de Ayşenur Aslan, Türkgün’e verilen “Yılın Gazetesi Ödülü”nü garipsemiş, diline dolamış. Hiçbir fikir sahibi olmadığı konuyla ilgili ahkam kesen bu hanımefendi artık baydı! Türkgün Gazetesi de zaten bunlar için var! Türk Milleti’nin sesi, Türklüğe hasım çevrelerin hasmı!'' ifadelerini kullandı.

Ayşenur Aslan'ın açıklaması MHP'yi kızdırdı: Fikri olmayan bu hanımefendi artık baydı - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin